Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie 28 mrt 2017

Favoriet op de Roomed redactie: Ugly Belgian Houses

Als interieur-lover is er niets fijners dan wegdromen bij de mooiste architectuur en interieurs. En ik heb dan ook nog eens de mazzel dat ik dit de hele dag kan doen! Maar als fijne tegenhanger kijk ik graag af en toe op de Facebookpagina Ugly Belgian Houses. En ik ben niet de enige.

Met ruim 88.000 likes is de pagina uitgegroeid tot een waar begrip. De pagina behoeft niet veel uitleg, de naam zegt het al: ‘lelijke’ huizen van onze Zuiderburen. Oprichter Hannes Coudenys startte de Facebook-community in 2011 en maakte zelfs een boek. En omdat het écht mijn guilty pleasure is, zet ik graag mijn favorieten van de pagina op een rijtje. Kijk en huiver…

Een fijne mix van stijlen.

Waar is de andere helft?

Ramen.. who needs them anyway?!

Disclaimer: al kijkt de Roomed redactie graag op deze pagina, we zijn ons er natuurlijk van bewust dat smaken verschillen! Check daarom vooral ook even deze fijne architectonische hoogstandjes:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Favoriet op de Roomed redactie: Ugly Belgian Houses
Sluiten