Best of 2017: dit zijn de mooiste momenten die júllie met ons deelden

Het einde van 2016 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want in 2017 hebben we onwijs veel toffe momenten gehad. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2017. Deze editie: de mooiste kiekjes die jullie met ons deelden.

Lieve Roomies, scroll snel verder en blik terug op een mooi jaar. Proost!

Zó lief: wij vroegen je een foto te sturen van je huisdier op zijn favoriete plekje in huis

Op Werelddierendag vroegen we op Facebook wat de favoriete plek in huis van jouw huisdier is. En dat deelden jullie maar al te graag met ons! Honderden lieve viervoeters hebben we mogen bewonderen. We maakten er een artikel van waarin we de leukste, liefste en meest opvallende foto’s een plekje gaven op Roomed. Kijk het hier terug!

Het favoriete hoekje in huis van…

2017 was ook het jaar waarin we begonnen met onze nieuwe rubriek ‘Het favoriete hoekje in het huis van…’. We hebben al veel mooie hoekjes van jullie mogen bewonderen. Van een bed op pallets, tot een kleurrijke zithoek. Keep ’em coming! Ook in 2018!

Lekker binnenkijken

Naast jullie favoriete hoekjes, deelden jullie soms ook net een beetje meer. En van die exclusieve kijkje in jullie huis worden wij onwijs blij. Check bijvoorbeeld dit gezellige huis met een prachtig vintage interieur, waar Teuntje en Ruben samen met hun rode kater Mr Kanters, in wonen.

Happy New Year!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Best of 2017: dit zijn de mooiste momenten die júllie met ons deelden
Sluiten