Binnenkijken 9 okt 2013 Florence

Roomed kijkt binnen bij: Nicoline Beerkens van Thesixtine.com

Met trots presenteren we jullie een nieuwe rubriek; ‘Roomed kijkt binnen bij’. Vaak genoeg laten we jullie geweldige, inspirerende en over-the-top binnenkijkers zien in binnen- maar veelal het buitenland. Zo nieuwsgierig als dat wij zijn en met de hoeveelheid inspirerende woningen in ons eigen land werd het tijd dat wijzelf eens binnen gingen kijken. We trappen af met Nicoline Beerkens, interior decorator en eigenaar van de waanzinnige interieurwebshop The Sixtine. Bekijk hieronder de video! En zag je een paar spullen in het interieur die je zelf ook graag in je interieur wilt hebben, verwijzen we gelijk naar een aantal verkooppunten. Enjoy!

Shop the room
Ben je enthousiast geworden en wil je graag weten waar bepaalde producten vandaan komen of te verkrijgen zijn, kijk dan snel hieronder en shop the room!

roomed-nicoline-6

De kussens op de stoel komen van The Sixtine. Het plaid is van Rivièra Maison.

roomed-nicoline-7

In de spaarpot sparen Nicoline en haar vriend muntgeld op voor (surf)reizen.

roomed-nicoline-8

De weckpotten in de kast zijn verkrijgbaar via Ikea. De broodtrommel heeft Nicoline ooit van een vriendinnetje gekregen, voordat zij naar New York verhuisde. Al jarenlang 1 van haar favorieten. Shop een soortgelijke trommel hier.

roomed-nicoline-9

De roze bank komt van Home Vanity en de kussens kun je terugvinden op The Sixtine.

roomed-nicoline-10

Naast treasures meegenomen van verschillende reizen naar Bali en Australië en een foto van Helmut Newton vind je in de kast een aantal producten afkomstig van The Sixtine, zoals de vlinders, de gouden vaas en de foto van Bohemian Photography.

roomed-nicoline-11

Een exemplaar van een brocante bankje zoals op de foto kun je onder andere vinden bij Hout & Nieuw. Het kleed op het bankje komt uit Marrakech en het kleed op de vloer uit Istanbul.

roomed-nicoline-12

De stoere en warme keuken is van Ikea, maar Nicoline heeft haar eigen draai eraan gegeven door voor de deurtjes planken van haar vloer te bevestigen en een betonnen aanrechtblad te gieten. De lampen boven de bar zijn ook van Ikea.

roomed-nicoline-13

De hoed komt uit New York en het antieke vaasje heeft Nicoline van haar moeder gekregen.

roomed-nicoline-14

Het theekopje is van Nicoline haar favoriete servies, de ‘Chinois’ serie van Jasper Conran voor Wedgwood.

roomed-nicoline-15

Altijd vakantie en zomer in je bed met Malagoon. De prints aan de muur zijn van de kunstenaar RARA superstar. Toen Nicoline in Los Angeles woonde ontdekte haar neef hem op de boulevard van Venice Beach.

roomed-nicoline-16

De wasbak is van leisteen en was ooit een bloembak waar Nicoline een gat in heeft laten boren, zodat ze het als wasbak kon gebruiken.

roomed-nicoline-17

De stoere barkrukken zijn van het merk Tolix.

roomed-nicoline-2

De mooie koffietafelboeken komen van de boekwinkel Mendo. Het paardje is een antiek Chinees Han Dynasty paardje dat Nicoline ooit cadeau heeft gekregen.

roomed-nicoline-3

Het notitieboekje en de presse papier zijn beiden verkrijgbaar via The Sixtine.

roomed-nicoline-5

Groene shabby chique tafellamp via The Sixtine. Het Franse caféstoeltje is van een Franse rommelmarkt. Shop een exemplaar dat erop lijkt bijvoorbeeld hier.

roomed-nicoline-1

Chinese vintage kussens in het raam via The Sixtine.

Reageer op artikel:
Roomed kijkt binnen bij: Nicoline Beerkens van Thesixtine.com
Sluiten