Roomed kijkt binnen bij: het huis van Monique van Loon

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave interieurs. We besloten daar maar eens gebruik van te maken en komen daarom met een reeks nieuwe binnenkijkers in eigen land. Natuurlijk kennen we allemaal wel de uitspraak ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’, maar als het om huizen gaat, zijn wij toch vaak wel benieuwd naar de bewoners.

In deze videoreeks kijken we binnen bij uiteenlopende huizen en laten we ons inspireren door handige tips, DIY’s en creatieve vondsten van de bewoners. Dit keer kijken we binnen bij het huis van Monique van Loon, oprichter van Culy.nl.

Even wat achtergrondinformatie..
Monique is oprichter van ons zusje Culy.nl, het online magazine vol culinaire inspiratie, kooktips, recepten en eigenlijk alles waar het water je van in de mond loopt. Monique is een echte powervrouw: zo schreef zij al voor diverse media, richtte ze Girlscene op en runt ze nu het succesvolle Culy, waar onder andere haar boek The Culy Way of Life uitgerold is en onlangs het eerste Culy Food Festival (een groot succes!).

Over het huis van Monique van Loon
Samen met haar vriend woont Monique in een heerlijk licht huis in Amsterdam. De enorme raampartij en de witte vloer geven het huis een Scandinavische feel, terwijl de industriële lampen en de grijze wand in de woonkamer juist weer een stoere twist geven. Monique is super opgeruimd en heeft vooral de (kleine) keuken heel slim en handig ingedeeld, zoals ze uitlegt in de video.

In de stijl van..
Nu kunnen we ons zo voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent door het huis van Monique van Loon. Daarom geven we je graag wat tips. Wil je net zulke stoere industriële lampen? Neem eens een kijkje bij Van Dijk & Ko of één van onze andere favo adresjes in Amsterdam Noord. Toch liever een low-budget variant? Kijk dan even hier.

Droom je ook van een Eames stoel? Modern Vintage is echt een walhalla voor Eames-lovers en voor iedereen met een dunne portemonnee: hier moet je op letten bij het kopen van je Eames knock-off.

Wil je net zo opgeruimd en netjes zijn als Monique? Bekijk dan even onze keukenkasttips voor echte rommelkonten en verder raden we je aan om vooral Monique’s regel op te volgen!

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je op ons Youtube kanaal zodat je geen enkele video mist.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Roomed kijkt binnen bij: het huis van Monique van Loon
Sluiten