Roomed kijkt binnen bij: het huis van Anna Nooshin

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave interieurs. We besloten daar maar eens gebruik van te maken en komen daarom met een reeks nieuwe binnenkijkers in eigen land. Natuurlijk kennen we allemaal wel de uitspraak ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’, maar als het om huizen gaat, zijn wij toch vaak wel benieuwd naar de bewoners.

In deze videoreeks kijken we binnen bij uiteenlopende huizen en laten we ons inspireren door handige tips, DIY’s en creatieve vondsten van de bewoners. Dit keer kijken we binnen bij het huis van Anna Nooshin, oprichter van NSMBL.nl

Even wat achtergrondinformatie..
Anna is oprichter van ons zusje NSMBL.nl, het online magazine voor èn door jonge, hippe vrouwen. We kunnen Anna het best omschrijven als een echte powerwoman: samen met haar ouders vluchtte zij op zevenjarige leeftijd uit Iran naar Nederland. Daar rondde zij jaren later haar Master Communicatiewetenschappen af (cum laude!) en nu runt ze één van de meest succesvolle online magazines en heeft ze haar eigen Youtubekanaal. Daar kun je wel een boek mee vullen, zou je denken, en dat is dan ook wat Anna onlangs heeft gedaan. Haar boeken On Top en On Life zijn nu te koop. Verder is ze tegenwoordig niet alleen online, maar ook op tv te zien. In onder andere Expeditie Robinson, RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 15.15.22

Over het huis van Anna Nooshin
Anna woont samen met haar vriend in een heerlijk huis in Amsterdam. Haar interieur komt vrijwel geheel van Marktplaats en is dan ook een gave mix van bijzondere vondsten, zoals een vintage grammofoonplaat en koe Berta, die vanaf de muur alles goed in de gaten houdt.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 15.10.18

In de stijl van..
Nu kunnen we ons zo voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent door het huis van Anna Nooshin. Daarom geven we je graag wat tips. Wil je net zo’n gave muur? In dit artikel geven we je tips voor het mooiste behang, net zulke plakstrips als Anna heeft én een handige DIY.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 15.15.09

De steigerhouten tafel kun je uiteraard ook zelf maken, zoals we in deze DIY laten zien.

Schermafbeelding 2015-03-25 om 15.18.17

Inspiratie en tips voor de styling van je eigen barcart vind je hier en verder raden we je aan om vooral Anna’s Marktplaats tips op te volgen!

Meer video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Reageer op artikel:
Roomed kijkt binnen bij: het huis van Anna Nooshin
Sluiten