Roomed kijkt binnen bij: de mannelijke loft van Stef van der Bijl

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave interieurs. We besloten daar maar eens gebruik van te maken en komen daarom met een reeks nieuwe binnenkijkers in eigen land. Natuurlijk kennen we allemaal wel de uitspraak ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’, maar als het om huizen gaat, zijn wij toch vaak wel benieuwd naar de bewoners.

In deze videoreeks kijken we binnen bij uiteenlopende huizen en laten we ons inspireren door handige tips, DIY’s en creatieve vondsten van de bewoners. Deze keer kijken we binnen bij de mannelijke loft van Stef van der Bijl.

Even wat achtergrondinformatie..
Stef van der Bijl is ontwerper en maakt gave designs van afgedankte materialen, die hij voornamelijk vindt op de sloop. Zijn huis staat uiteraard ook vol eigen ontwerpen en ‘gevonden’ materialen.

Over de loft van Stef
De loft van Stef bevindt zich in een oud Amsterdams pand en heeft een James Bond-achtige feel door het gebruik van stoere materialen en gave snufjes, zoals het bioscoopscherm dat zo uit het plafond rolt en tevens op afstand te bedienen is, net als het licht.

In de stijl van..
Nu kunnen we ons zo voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent door de mannelijke loft van Stef. Daarom geven we je graag wat tips. Wil je echt een design van Stef in huis? Dan verwijzen we je naar zijn website.

Een grappig weetje: Stef vond zijn wanden niet snel genoeg roesten dus besloot dat proces wat te versnellen door eroverheen te plassen!

Combineer stoere materialen, zoals leer en metaal, met lichtere tinten en elegante, klassieke designs. Wil je net zulke stoelen aan tafel, maar heb je niet zo’n groot budget? Hier moet je op letten bij het kopen van je Eames knock-off.

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je op ons Youtube kanaal zodat je geen enkele video mist.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Roomed kijkt binnen bij: de mannelijke loft van Stef van der Bijl
Sluiten