Roomed kijkt binnen bij: de industriële loft van Lotte en Jarno

Een voordeel aan een overbevolkt land als het onze is dat het boordevol staat met huizen en wij dus niet gauw over de grens hoeven om op zoek te gaan naar gave interieurs. We besloten daar maar eens gebruik van te maken en komen daarom met een reeks nieuwe binnenkijkers in eigen land. Natuurlijk kennen we allemaal wel de uitspraak ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’, maar als het om huizen gaat, zijn wij toch vaak wel benieuwd naar de bewoners.

In deze videoreeks kijken we binnen bij uiteenlopende huizen en laten we ons inspireren door handige tips, DIY’s en creatieve vondsten van de bewoners. We trappen af met de stoere, industriële loft van Lotte en Jarno in Amsterdam.

Even wat achtergrondinformatie..
Toen Lotte (PR-manager bij OONA Amsterdam) en Jarno (Marketing Integration Manager EMEA bij Harley-Davidson) het pand kochten leek het in de verste verte nog niet op de gave loft van nu. Bij aankomst verraadt de gevelsteen al een stukje historie van het pand en ook binnen herinnert de fiets ons: vroeger was hier de IJsselstroom fietsfabriek gevestigd. En of er nu een Harley Davidson staat, vraag je? Nee, en als we Lotte moeten geloven, blijft Jarno’s verzameling oldtimers voorlopig nog wel even buiten de deur.

Before & after: van oude fietsfabriek tot industriële loft
Eigenlijk mogen we Lotte en Jarno best een stel lucky bastards noemen. Met beide vaders in het bouwvak – de één is aannemer en de ander is architect – was de verbouwing binnen drie maanden volbracht. De before en after foto’s zie je hieronder.

In de stijl van..
Nu kunnen we ons heel goed voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent door de industriële loft van Lotte en Jarno. Daarom zetten we hier nog een aantal tips op een rijtje zodat ook jij deze industriële stijl kan toepassen in jouw huis.

Oh, voordat we het vergeten: abonneer je op ons Youtube kanaal zodat je geen enkele video mist!

Reageer op artikel:
Roomed kijkt binnen bij: de industriële loft van Lotte en Jarno
Sluiten