Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Tips 10 jun 2020

Last but nog least: dit zijn de laatste Roomed-proof ondernemingen die we in het zonnetje zetten

In het kader van ‘support your locals‘ willen wij ons bereik graag inzetten om kleine ondernemers in het zonnetje te zetten, helemaal nu juist deze ondernemers het lastig hebben gezien de huidige situatie. Daarom delen wij voor de laatste keer drie kleine ondernemingen die in deze tijd wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

We delen vandaag voor de laatste keer drie kleine ondernemingen die wat ons betreft helemaal Roomed-proof zijn.

By Moon Interior

Een kleine onderneming met een gemotiveerde passie in interieur, wordt beloond met veel unieke ontwerpen. Simone Everaerts, een jong gedreven persoon en het gezicht achter By Moon interior, helpt je met juiste keuzes te maken binnen het interieur. Durf materialen en kleuren met elkaar te combineren.

Bij By Moon interior kun je terecht voor advies en ontwerp op maat. Kleur, materialen en meubeladvies maar ook 2D- en 3D-interieurplannen worden met veel enthousiasme gecreëerd.

Ontwerpstudio KELLY

Met ontwerpstudio KELLY brengt Kelly jouw droominterieur binnen handbereik. Kelly heeft de overtuiging dat een mooi, overzichtelijk en passend interieur het doel van een ruimte versterkt en daarmee de gebruiker ervan gelukkiger maakt. Ze help je keuzes te maken, het overzicht te bewaren en ideeën te visualiseren met 3D beelden.

Zowel voor begeleiding van A tot Z als voor gerichte 3D ontwerpen kun je bij Kelly terecht. Ze werkt graag mee aan jouw interieur droom!

Balaboosta

Balaboosta maakt tafelen met kids leuker en leerzamer. Op de originele 100% katoenen tafelkleden en placemats van balaboosta mag je gewoon kleuren. Inclusief 12 speciale uitwasbare stiften, dus je kunt meteen aan de slag. Zoek de woorden, speel boggle en ook voor de kleintjes is er veel te kleuren, spelen en leren.

Klaar met spelen of uitgegeten? Gooi het kleed in de wasmachine en je kunt weer opnieuw beginnen. Gezellig, educatief & duurzaam. Thuisblijven = quality time aan tafel. Samen.

Verder lezen

Nog meer artikelen over kleine ondernemers lezen? We schreven eerder al de volgende artikelen:

Of neem een kijkje bij het artikel waar álle Roomed-approved kleine ondernemingen te vinden zijn: Roomed helpt kleine ondernemers in deze moeilijke tijd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Last but nog least: dit zijn de laatste Roomed-proof ondernemingen die we in het zonnetje zetten
Sluiten