Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Tips 25 mei 2020

Roomed helpt kleine ondernemers in deze moeilijke tijd

Om jou te helpen deze crisis door te komen, zetten we maar al te graag ons bereik in om jouw product of dienst in het zonnetje te zetten. In dit overzichtsartikel lees je over verschillende bedrijven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

In het kader van ‘support your locals’ helpen we elkaar deze moeilijke tijd door.

Interieuradvies

 • Linterieuradvies staat voor laagdrempelig interieuradvies voor grote en kleine projecten voor bedrijven en particulieren. Linda Renkema geeft interieuradvies dat aansluit op de persoonlijkheid van de klant, of intentie van het bedrijf. Website en Instagram.
 • Stijl Studio Leef is een creatieve onderneming waarin Angela interieurwensen van klanten vertaalt naar een persoonlijk interieur, en ondernemers ondersteunt met de styling van hun winkel. Er worden ook producten verkocht via de website.
 • By Moon interior is een kleine onderneming die momenteel onder andere gebruik maakt van digitale interieuradviezen. Je kan terecht voor 2D en 3D ontwerpen om het toekomstige beeld te zien van je nieuwe thuis.
 • Ontwerpstudio KELLY is een interieur ontwerpstudio waar je terecht kunt voor interieuradvies, projectbegeleiding en interieurstyling. Ben jij op zoek naar een 2D of 3D ontwerp, projectplanning/-begeleiding, (online) advies of juist maatwerk? Check de website.
 • ML interieurontwerp & adviesbiedt op afstand interieuradvies, bijvoorbeeld via Facebook en Instagram.
 • CreateWow geeft interieuradvies aan particulieren en bedrijven. Graag past Halla een gave eye-catcher of een knipoog toe om het echte WOW-effect te creëren. Neem eens een kijkje op Instagram.

Producten

 • Creatief ontwerper & beeldmaker Carli Robertus wil juist nu mensen verbinden door het maken van unieke kunst. Carli maakt van jouw beeldmateriaal een moderne geïllustreerde poster. Voorbeelden zien? Check haar website en Instagram.
 • Een Purcase is een speels houten bijzettafeltje met multifunctionele opbergruimte, of een verstopplek voor je kleine dierenvriend(en). Volg Purcase op Instagram of bestel jouw Purcase online.
 • Wil je van jou plant of object een kunstwerk maken? Met liefde voor groen is de HAPPY CIRCLE Original ontwikkeld. Dit is een eyecatcher, zowel binnen als buiten. Volg HAPPY CIRCLE via Instagram, of shop via de website.
 • Asiye Designs maakt persoonlijke posters in fotolijsten. Je kunt voorbeelden bekijken via Instagram en de website.
 • Met Studio Fleur Peters ontwerpt Fleur kleine meubels, woonaccessoires en lampen. Alle objecten spelen met (zon)licht en zullen constant veranderen van vorm en reflectie en meebewegen met het licht in huis. Op Instagram zie je hoe dat werkt.
 • Sophie Lever is collage kunstenares en laat zich graag verrassen door het creatieve proces waarin ze haar handen, de schaar en het papier de vrije loop laat. Dit levert kleurrijke, surrealistische beelden op, waar je naar kunt blijven kijken.
 • Kussens van KUS-SEN zijn duurzaam, tijdloos en passen in elk interieur. Een kussen wordt nooit tweemaal hetzelfde gemaakt. Je haalt dus echt iets unieks in huis!
 • CreaRoos maakt haar eigen ontwerpen op glas. Denk aan theelichten, vazen, schalen, lampen en abstracte schilderijen. Voorbeelden zie je op de website.
 • ignore is een nieuw Nederlands designlabel. Meubels en interieuraccessoires worden ontworpen en ontwikkeld met een minimalistisch karakter. Alle producten worden ontworpen in Nederland, 90% hiervan wordt zelfs in Nederland geproduceerd.
 • Op de originele 100% katoenen tafelkleden en placemats van balaboosta mag je gewoon kleuren. Inclusief 12 speciale uitwasbare stiften, dus je kunt meteen aan de slag. Zoek de woorden, speel boggle, kleur en leer.
 • Walloha maakt kinderbehang waar ouders én kinderen blij van worden. Al het behang wordt op maat gemaakt, zodat je een unieke blikvanger voor de kinderkamer creëert. Check Walloha.com voor inspiratie.

Meer lezen?

Elke dinsdag delen we meer informatie over 5 kleine ondernemers. Volg je ons ook op Instagram? Bekijk dan onze Follow Friday-stories in onze Instagram Highlight.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Roomed helpt kleine ondernemers in deze moeilijke tijd
Sluiten