Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 20 aug 2018

Hotspot: hotel Room Mate Bruno heeft een fantastisch interieur

Neon lichten, pastelkleurige kamers, blauwe planten: hotel Room Mate Bruno heeft een ongekend interieur waar wij alleen maar van kunnen dromen. En het liefst natuurlijk tijdens een overnachting in dit prachtige hotel. Goed nieuws voor ons, want vanaf september kan dit!

Room Mate Hotels is een Spaanse hotelketen die je misschien al wel kent van de vestiging in Amsterdam: Room Mate Aitana. Het tweede hotel van de keten is Room Mate Bruno, die haar deuren in september opent in hartje Rotterdam. Een karakteristiek 19e-eeuws hotel, met een interieur dat indrukwekkender is dan ooit. Elke verdieping van Bruno heeft een ander kleurenpalet en vertelt daarmee een eigen verhaal.

Gekleurde kamers in hotel Room Mate Bruno

Room Mate Bruno
Hotel Room Mate Bruno

We zagen lila de afgelopen maanden al ontzettend veel in het modebeeld voorbij komen, maar nu is het ook niet meer te missen in het interieur (al vinden wij de term melodramatic purple leuker klinken) Wij zijn helemaal fan van deze lila kleurige kamer, waar zelfs de gordijnen in deze kleur zijn verhuld. De okergele tinten op de bank en het bed geven een mooi contrast en lichten de kamer letterlijk op, want de neon lights schijnen zowel naast als onder en boven het bed. Hoe leuk is dat?!

Dit vind je vast ook interessant: Zo creëer je het hotel-gevoel in de slaapkamer (volgens een interieur expert)

Hotel Room Mate Bruno
Hotelkamer Room Mate Bruno

Ook deze gezellige kamer zorgt ervoor dat wij niet kunnen wachten om een nachtje in dit hotel door te brengen. Sterker nog, kan dit niet gewoon onze eigen slaapkamer worden? De fel roze, leuke stoeltjes steken perfect af bij de turquoise muren. De ronde lampen naast het bed en op de muur doen je denken aan de Spaanse zon en geven je dat echte vakantiegevoel. Ook hier licht het bed mooi op met neon lichten. En wie goed kijkt, ziet dat elke kamer een ander sterrenbeeld heeft op de muur. We like!

Hotel Room Mate Bruno
Hotel Room Mate Bruno
Hotel Room Mate Bruno
Hotel Room Mate Bruno

Vijftig tinten blauw

In deze blauwe ruimte waan je je in een feeëriek tropisch oord, waar zelfs de hoge bomen kobalt van kleur zijn. Door de combinatie van de vele verschillende tinten blauw, springt de grote oranje boom in het midden er echt uit. Het lijkt ons heerlijk om doorheen te lopen. Maar nog leuker om gewoon lekker even te gaan zitten in een van de zithoekjes met die leuke, ronde stoelen en banken.

Hotel Room Mate Bruno

Room Mate Bruno zit gevestigd in het centrum van Rotterdam aan de Wilheminakade. Voor meer informatie, prijzen én boekingen check je de website natuurlijk even.

Meer lezen over mooie hotels?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspot: hotel Room Mate Bruno heeft een fantastisch interieur
Sluiten