Durf met een rood accent in je interieur

Dat je met een kleuraccent een speelse twist aan je interieur kan geven, wist je vast al. Pasteltinten en natuurlijke kleuren zijn dan een veiligere keuze, maar als je écht een statement wil maken, ga je voor een primaire kleur. En wat blijkt: mooi rood is niet lelijk!

Vind jij het lastig om de juiste kleurencombinatie te maken? Kijk dan hier voor Roomed’s lesje verven met de kleurencirkel.

Een primaire kleur zoals geel, blauw of rood kan spannend zijn om toe te voegen aan je interieur. Je kan het effect verzachten en lieflijker maken door voor een gedempte tint te gaan, terwijl een donkere, diepe variant meer warmte en elegantie uitstraalt.

Ook de omgeving speelt mee aan het effect dat een kleur kan geven. In combinatie met de klassieke vloer met witte en zwarte vlakken, krijgt hier het rood een chique uitstraling.

Met een gallery wall kun je ook subtiel een vleugje kleur terug laten komen. Schilder een van de lijsten in een felle kleur, bijvoorbeeld.

Een overload aan kussens bestaat niet, toch?

Niet alleen een bank kun je decoreren met een zacht plaid en een kussen – ook een stoel geef je een zachtere look met fijne materialen en een comfortabel ruggesteuntje.

Met een goede kapstok maak je van je hal een fijne binnenkomer. Meer inspiratie vind je hier.

MEER KLEURINSPIRATIE

Stadshem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Durf met een rood accent in je interieur
Sluiten