Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 30 aug 2019

Een ronde tafel stylen, hoe doe je dat? Wij hebben handige tips

Het stylen van een ronde koffietafel kan hartstikke lastig zijn. Want mag je ronde items, zoals een vaas bloemen, wel combineren met een ronde tafel? Wij hebben antwoord op al je style-vragen.

Een ronde koffietafel is stijlvol. Juist omdat de tafel een ronde vorm heeft, past ‘ie in veel interieurs met strakke vormen. Zie het als het brutale jongetje in de klas die altijd nét anders wilde zijn dan de rest. Een ronde koffietafel en een vierkante salontafel combineren bijvoorbeeld ontzettend goed met elkaar.

Zo style je een ronde koffietafel

Maar de hamvraag blijft: hoe style je een ronde koffietafel? Wij vonden dit ontzettend handige filmpje van de dames van Studio McGee die verschillende tips geven. Style je ronde tafel bijvoorbeeld niet als een ronde vorm, maar in een driehoek! Hoe je dat precies aanpakt bekijk je hier:

How to Style a Round Coffee Table

Learn the tips and tricks we use to style a round coffee table! Shop the Look HERE: http://bit.ly/2x4LRGy. See our first coffee table video here: https://youtu.be/AZJ76xezUvM MORE Studio McGee: Shop: https://www.mcgeeandco.com/ Instagram: https://www.instagram.com/studiomcgee/ Snapchat: studiomcgee Blog: https://www.studio-mcgee.com/studioblog Website: http://www.studio-mcgee.com Pinterest: https://www.pinterest.com/studio_mcgee/ Facebook: https://www.facebook.com/Studiomcgeee

Onze favoriete tip: begin met een grote bos bloemen of iets anders groens. Een plant in een mooie pot of een mooie vaas met een lenteboeket (ja, ook in de herfst!) is altijd een goed idee.

En vergeet ook niet in levels te werken. Het komt niet mooi uit als alle items op je ronde tafel dezelfde hoogte hebben. Combineer hoog met laag en varieer hier voldoende in voor een prachtig resultaat.

Meer handige tips voor het stylen van je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een ronde tafel stylen, hoe doe je dat? Wij hebben handige tips
Sluiten