Inspiratieboost: een ronde spiegel als pronkstuk in de woonkamer

Inspiratieboost: een ronde spiegel als pronkstuk in de woonkamer

Een spiegel is meer dan alleen maar praktisch. Al eerder schreven we over de voordelen, zoals het groter doen laten lijken van een ruimte. Vooral in de woonkamer een fijne bijkomstigheid! Wij hebben de mooiste inspiratiebeelden van ronde spiegels voor je bij elkaar gezocht.

Omdat je in de woonkamer vaak veel vierkante of hoekige elementen vindt, zoals de bank en de salontafel, is een ronde spiegel een goede toevoeging om de balans weer te herstellen!

Simpli Chique

In deze woonkamer zorgt de koperen ronde spiegel naast het in evenwicht houden van de verhouding tussen rond en hoekig in de kamer, ook nog voor een extra kleurelement waardoor de woonkamer iets warmer oogt. Meer inspiratie op het gebied van koper? Wij vertellen je alles over wat koper in verschillende vormen doet met je interieur.

Frida Ramstedt / Trendenser
My World Apart

Niet zo veel ruimte? Een iets kleinere ronde spiegel misstaat ook zeker niet in de woonkamer. Hang hem aan een smalle wand of tussen verschillende posters in een gallery wall.

Anette O'brien
Rededition
Amy Bartlam

Heb jij na dit artikel de smaak te pakken gekregen en wil je eigenlijk nog wel meer inspiratie opdoen? Check dan hier de mooiste spiegels voor in de badkamer en check vervolgens in dit artikel ons lijstje van de mooiste spiegels mét info over waar je ze voor een klein prijsje scoort.