Inspiratieboost: een ronde spiegel als smaakmaker in de slaapkamer

Inspiratieboost: een ronde spiegel als smaakmaker in de slaapkamer

Als het om de slaapkamer gaat, dan gaan we het liefst voor een mooie, cleane look. Een accessoire die daar wat ons betreft onlosmakelijk bij hoort, is een grote ronde spiegel. Want wist je dat ronde vormen over het algemeen als positiever worden beschouwd dan hoekige vormen?

Wat extra positiviteit in ons leven kan nooit kwaad, dus laten we de mooie ronde spiegels er eens bij pakken. Want rond = hot!

theplantydropper
gravityhomeblog

Een volledig witte slaapkamer wordt extra dromerig met een combinatie van veel rotan en wat mooie planten. Je krijgt er meteen een boho-achtige feeling van. Ook origineel: hang je ronde spiegel niet op aan de muur, maar zet ‘m eens tegen de muur op de grond met wat planten ervoor. Je zult zien dat dit meteen een hele andere uitstraling geeft!

urbanoutfitters
joelixjoelix

Tip! Door een spiegel recht tegenover een gekleurde muur te hangen, wordt de kleur van die muur weerspiegels aan de kant van de witte muur. Dit is een handige manier om een accentkleur aan de andere kant van de kamer terug te laten komen.

urbanoutfitters
residencemagazine

XXL ronde spiegel

Een lege muur over? Ga dan voor een XXL ronde spiegel en combineer deze met een lage side table. Als je deze tafel met de regel van drie vormgeeft, past ‘ie altijd perfect in de rest van je interieur.

Giera Design, via Westwing
viktoria.dahlberg

Maak je spiegel extra opvallend door ‘m niet op een lege muur te hangen, maar de muur extra uit te liggen met (nep)bloemen en veel fairy lights. Zo zet je de spiegel nog even extra in de spotlight. Wat een romantische sfeer heerst er meteen!

shopstyle

Nog meer ronde spiegels: