4x een ronde spiegel met leren band aan de muur

4x een ronde spiegel met leren band aan de muur

Een spiegel aan de wand zorgt laat je huis extra ruimtelijk lijken. Van een elegant exemplaar met een gouden rand tot een brocante variant. Maar mag het van jou nét een beetje stoeren, maar tegelijkertijd ook tijdloos? Ga dan voor een ronde spiegel met leren band.

De twee spiegels in dit huis dienen als kunstobjecten.

Interiorjunkie

Stoer en tijdloos: een ronde spiegel met leren band

Speels, stoer en tijdloos. Een spiegel met een leren riem geeft je interieur een subtiel rauw randje. Het past goed in een industriële ruimte, zoals hierboven. Het beton versterkt het stoere randje van de spiegel.

JYSK

Je kunt je ronde spiegel ook mooi met andere elementen combineren, zoals de houten kapstok. Doordat deze zwarte knoppen heeft past hij perfect bij de stoere spiegel. Nou ja stoer… het oogt super stijlvol en best wel chique!

Meubeltrack

Kijk dit vinden wij te gek. De badkamer is geheel van grijs beton, dus eigenlijk heel stoer. De cognac kleur zorgt voor een sterk contrast op de grijze basis. Je kunt wel zeggen dat deze meteen opvalt: een eyecatcher! Als je je ronde spiegel met leren band op wilt laten vallen, ga dan voor een cognac kleurig exemplaar. Deze kleur staat ook mooi in de woonkamer. Kijk hier maar.

Meubeltrack

Twee spiegels aan de muur staat altijd gezelliger dan eentje. Kies er dan voor om een grotere te combineren met een kleinere spiegel. Je kamer oogt hierdoor namelijk groter en lichter dan dat hij is. Ook kun je de kleur van de spiegel terug laten komen in andere details, zoals de planken of de zwarte stoel onder de spiegel.

Dit vind je vast ook leuk: een elegante lange spiegel naast je bed