Florence
Florence Hotel 29 jul 2014

Romantischer kan niet: in de Bubble slaap je onder de sterren

Creator of magical emotions. Dat is wat op de website staat van Attrap’Rêves en dat is ook exact hetgeen wij dachten toen we de bijzondere ‘Bubbles’ zagen. Middenin de natuur in Frankrijk liggen deze unieke ‘hotelkamers’ waarbij slapen onder de sterren een hele nieuwe ervaring wordt.

In het Franse departement Bouches du Rhônes (oostkant van Marseille) slaap je onder de sterren, maar dan zonder gammel tentje, vocht en beesten die je slaapzak in kruipen. In plaats daarvan hebben de Bubbles alle gemakken van een luxe hotelkamer en krijg je zelfs een telescoop en sterrenkaart om zelf de melkweg te gaan ontdekken. Je kunt er ook in de winter terecht. Kun je nagaan hoe magisch het landschap er dan uitziet met de wit bedekte boomtoppen!

De Bubbles zijn geheel gemaakt van recyclebaar materiaal. Dankzij een geluidloze blower (die maar 55 watt nodig heeft) wordt er continue frisse lucht in de Bubble geblazen. Aan het eind van het seizoen wordt de lucht eruit gelaten zonder dat het schade brengt aan de natuur.

Je kunt kiezen uit vijf Buubles; Zen, Glamour, Love Nature, 1001 Nights of Love en Suite Chic & Design. Iedere ‘kamer’ heeft zo z’n eigen thema en een daarbij passend interieur. Voor welke ga jij?

www.attrap-reves.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Romantischer kan niet: in de Bubble slaap je onder de sterren
Sluiten