Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 10 mei 2019

Dit romantische appartement komt rechtstreeks uit je dromen

Soms is een huis gewoon perfect voor een bepaalde stijl. Dit huis is daar een perfect voorbeeld van. Met de mooie, hoge witte muren, de chique sierlijsten op het plafond, brede withouten deuren en de lichthouten planken op de vloer is dit huis gemaakt voor een romantisch interieur.

En dat is dan ook precies waar de eigenaren voor zijn gegaan. Met donkerhouten, chique meubels, nude- en pastelinten en de juiste items is dit het ultieme, romantische appartement uit je dromen.

romantisch interieur

Romantiek in huis

Een romantisch interieur klinkt misschien zoetsappig, maar niets is minder waar. Met de juiste meubels en kleuren kun je een ruimte creëeren die fijn aanvoelt, huiselijk is, romantisch oogt, maar tegelijkertijd niet kinderachtig wordt.

De key bij een romantisch interieur: don’t over do it. En dat laat dit appartement perfect zien. Het prachtige sierplafond trekt de aandacht, maar er is gekozen voor een simpele, witte lamp om het geheel niet té te maken. Los van de enkele houten lijsten zijn de witte muren rustig gehouden

houten bureau

In het appartement worden de nude- en pasteltint meubels afgewisseld met ‘harde’ items, zoals het donkerhouten, vintage bureau inclusief zwarte basic stoel, de zwarte staande lamp naast de bank en de zwarte ronde tafel.

romantische kinderhoek

Pastelkleurige kinderkamer

Een kamer die dan weer wél heel schattig mag ogen, is de kinderkamer. Maar ook niet is het geheel niet te. Het nisje in de muur zorgt voor een speels effect in de kamer, al helemaal in combinatie met de zalmroze klamboe. Door de rustige kleuren zie je niet direct dat het een kinderkamer is, totdat je naar de items kijkt.

En ook in de kinderkamer is een grote zwarte lijst met zwart-wit poster toegevoegd om wat contrast in de kamer te creëeren en toch een stoere tint aan de ruimte mee te geven.

Net als de rest van het interieur is ook de keuken spotless wit gehouden. Op de eerste foto lijkt het een nogal saaie ruimte, totdat je je omdraait en met je gezicht naar de muur staat. Het behand is de eye catcher van de keuken en geeft een opzwepende touch aan de kamer – al helemaal in combinatie met het sierplafond.

Rustieke slaapkamer

De kamer is – zoals vaak – heerlijk rustig gehouden. Het leuke: de sneak peak door de deur naar de inloopkast. Met het opvallende behang is het juiste leuk om de deur naar de kamer op te laten. Ook grenst de slaapkamer aan een heerlijke plantenrijk balkon waar je meteen middenin wilt gaan zitten.

Lekker binnenkijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

stadshem

Reageer op artikel:
Dit romantische appartement komt rechtstreeks uit je dromen
Sluiten