Romantisch huis in Italië met petrol kleurige banken als eyecatchers

We laten je niet zo vaak een romantisch huis zien. Dat doen we niet met opzet, maar op de een of andere manier komen we vaak uit bij Scandinavische interieurs. Deze keer dus wat anders. Dit appartement in Italië laat zien dat romantiek niet altijd gepaard gaat met rozenblaadjes en rode kleuren. Het is een huis vol met statement items; van mooie warme kleuren tot bloemachtige lampen.

Net als in de mode, hebben Italianen ook wel verstand van interieur design. Dat bewijst dit huis wel. Kijk maar even mee..

romantisch
roomed-italiaans-huis-2
roomed-italiaans-huis-3

Door de hoge gebogen plafonds oogt deze zithoek enorm ruim. De mooie hangende lampen die iets weghebben van bloemen geven een zacht en romantisch gevoel. De hanglampen passen mooi bij de lampen naast de open haard. Beide kleuren hebben namelijk een parelmoer-achtige ondertoon.

roomed-italiaans-huis-8
roomed-italiaans-huis-7
roomed-italiaans-huis-6

De petrol kleurige bank valt direct op in deze ruimte. De kleur maakt de ruimte een stuk stoerder, terwijl de zachte fluwelen stof juist voor een vleugje romantiek zorgt. Dit tegenover de met goud beklede muren zorgt voor een verrassend classy effect. Met een warm grijs vloerkleed onder de banken is de romantische look compleet.

roomed-italiaans-huis-4
roomed-italiaans-huis-5

De eethoek is een bonte verzameling aan kleuren. De diep wijnrode muren vormen een mooi contrast met de blauwe kunst en vaasjes op de tafel. De eettafel zelf is wat simpeler gelaten. De mooie zwarte tafel en bijpassende zwarte stoelen zorgen ervoor dat de kamer in balans blijft. De excentrieke kroonluchters boven de tafel passen weer goed bij de oude sierlijke stijl van het huis. Een luxe look!

roomed-italiaans-huis-9

De goudkleurige kast in de hal is ook al een echte eyecatcher. Dit komt door zijn opvallende kleur maar zeker ook door zijn aparte vormen. Het lijkt wel een diamant! De kast wordt afgestyled met een mooie lijst, een kandelaar en een vaas. Door deze accessoires in dezelfde kleur te houden als de kast blijft het een rustig geheel.

Kijk voor meer inspiratie en tips voor metallic in je interieur eens naar dit artikel.

roomed-italiaans-huis-10
roomed-italiaans-huis-11
roomed-italiaans-huis-12

Ook de badkamer in dit huis is helemaal in style. Niet alleen de zwarte kleur van het sanitair valt op, ook de vorm is alles behalve gewoontjes te noemen. Daarnaast geeft het blauwe glas-in-lood de badkamer extra sfeer. De badkamer straalt een en al luxe uit!

MEER LEZEN?
Kun je nou niet genoeg krijgen van Italiaanse interieurs, kijk dan eens naar deze moderne loft met retro interieur.

www.diff-studio.com

Reageer op artikel:
Romantisch huis in Italië met petrol kleurige banken als eyecatchers
Sluiten