Een romantisch blauw interieur met een beetje van Parijs

Vaarwel witte muren, hallo romantisch blauw! We zien steeds vaker een blauwe tint op de muur in plaats van de standaard Scandinavische witte basis. Of dit nu donkerblauw, grijsblauw of felblauw is: blauwe muren zijn een trend en dit interieur speelt daar perfect op in.

Naast de blauwtint wordt in dit interieur nog een ander stijl aangesproken. Wel eens van de Parijse stijl gehoord? Scroll snel verder!

romantisch blauw

Velvet, ronde glazen vormen en goud: allemaal elementen die thuishoren in de Parijse stijl. Een echt Parisienne interieur bevat naast deze elementen ook vaak een houten (visgraat)vloer, veel brocante ornamenten en mooie luxe stoffen en materialen. In dit interieur is alles nog een stukje persoonlijker geworden door de muren in romantisch blauw.

Vooral in de keuken komt ook de Parijse twist om de hoek kijken. Verschillende accessoires leggen een directe link met Parijs, maar ook qua stijl en vorm zien we de Parijse invloeden.

Meer lezen over de Parijse stijl? Check hier onze inspiratie en tips.

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Meer blauwe inspiratie?

Bekijk dan hier het effect van koelblauwe muren in een licht Scandinavisch appartement of ontdek paars gecombineerd met blauw. Wij hadden nooit gedacht dat dit een mooie kleurencombinatie zou zijn, maar dit appartement bewijst het tegendeel!

Alvhem

Reageer op artikel:
Een romantisch blauw interieur met een beetje van Parijs
Sluiten