Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 3 feb 2021

Flower power – dit romantische appartement staat v贸l met bloemen

Sommige mensen zijn gek op kamerplanten, anderen hebben liever een paar bossen bloemen in huis staan. Dit romantische appartement valt in die laatste categorie. We zien bloemen in de woonkamer, slaapkamer, zelfs in de keuken… en daar worden we ontzettend vrolijk van.

Disclaimer: we zijn niet verantwoordelijk voor het geld dat je na het lezen van dit artikel en het zien van de onderstaande foto’s uitgeeft aan bloemen kopen 馃槈

Hoeveel bossen bloemen tel jij in deze binnenkijker?

appartement met bloemen
Bron: Bolaget
blauwe stoel in appartement vol bloemen
Bron: Bolaget
appartement met bloemen
Bron: Bolaget

Hallo home office! We wisten natuurlijk al dat planten in je thuiskantoor ervoor zorgen dat je productiever en geconcentreerder werkt (hier vind je een artikel over de populairste thuiskantoor-planten), maar we kunnen ons ook hartstikke goed voorstellen dat dat geldt voor een mooie bos bloemen op je bureau.

In dit huis hebben ze het nog net een stapje verder getrokken: met een groot schilderij aan de muur weet je zeker dat dat bosje bloemen nooit vergaat. Een boeket tegen een donkere achtergrond is natuurlijk altijd goed, zo laat je de kleuren extra goed uitkomen.

Romantische spiegel

Vergeet trouwens niet om even naar de muur te kijken. Zo’n spiegel met barok randen, dat is nou 茅cht een vondst die we graag bij de kringloopwinkel zouden willen hebben. Wij krijgen namelijk geen genoeg van vintage spiegels.

appartement met bloemen
Bron: Bolaget

Onze favoriete bos bloemen staat op de keukentafel. Het groene en oranje van de bloemen matcht zo mooi met de blauwe vaas, juist door deze contrasterende kleuren te gebruiken krijg je een echte eyecatcher op tafel.

En voor de oplettende kijker: de kleur van de bloemen komt weer terug in de vazen op de vensterbank, waar het zonlicht zo mooi doorheen schijnt.

appartement met bloemen
Bron: Bolaget
appartement met bloemen
Bron: Bolaget

Lila in de slaapkamer

Waar in de keuken is gekozen voor een kleurenschema met veel contrasterende kleuren, zien we in de slaapkamer juist veel meer romantische kleuren. De pasteltinten van het boeket op het nachtkastje passen perfect bij het dekbedovertrek.

Zo zie je ook maar weer eens: om impact te maken hoef je geen mega grote bos te kopen. Een paar lieve bloemen in een wat kleinere vaas does the trick.

Deze huizen zijn ook een kijkje waard

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flower power – dit romantische appartement staat v贸l met bloemen
Sluiten