Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 2 jun 2018

De mooiste interieurs met diepe roestkleuren

Vaak inspireren we je met de mooiste kleurencombinaties. Van donkerblauw met goud tot verschillende vrolijke pasteltinten. In dit moodboard hebben we de mooiste interieurs met roestkleuren verzameld. Kijk je mee?

Roestkleuren klinken misschien snel rauw en grof, maar niets is minder waar! Ze geven je interieur juist vaak een heel warme look. Dit kan heel handig zijn in een bijvoorbeeld voornamelijk industrieel interieur. Je kunt roestkleuren op ontelbaar veel verschillende manieren toevoegen aan je interieur. Doormiddel van roestkleurige stoffen (denk aan donkerrode kussens of een oranje velvet bank), maar ook bijvoorbeeld door het materiaal koper.

Creëer dieptes

Als je voor deze kleuren gaat in je interieur, raden we je aan om verschillende dieptes en tinten te nemen en die met elkaar te combineren. Zo krijg je het mooiste effect.

Benieuwd hoe je die roestkleur het beste styled? In dit interieur is iedere kamer gevuld met accessoires in roestkleuren. Ook leuk: achter deze roestkleurige rechthoek schuilt een heel bijzonder huis. Dat noemen we nog eens een echte must-see.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste interieurs met diepe roestkleuren
Sluiten