Inspiratieboost: enter your home like a star met een heuse rode loper

Inspiratieboost: enter your home like a star met een heuse rode loper

Een beetje Hollywood in huis kan geen kwaad toch? Wij vinden in ieder geval van niet. Een rode loper in huis klinkt misschien wat overdreven, maar als je ‘m goed stylet past zo’n kleed ook prima in een alledaags interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode loper in de gang?

Wij zochten alvast wat mooie voorbeelden voor je uit. Scroll snel verder en laat je inspireren!

vtwonen
Sabra Lattos

Rood hoeft natuurlijk niet echt per se rood te zijn. Juist door te spelen met patronen en te mixen met andere kleurtjes krijgt die rode loper in de gang een wat huiselijker karakter. Door bijvoorbeeld een Perzisch tapijt te kiezen als ‘rode loper’ heb je een mooie mix van een huiselijk vloerkleed met de luxe van een een rode loper.

Tigmi Trading
Huis en Inrichten

Een rood kleed past het mooist in een licht interieur met veel wit. Doordat rood en wit samen een contrast opleveren valt het kleed extra goed op. Daarnaast zorgt het ook meteen voor een beetje kleur bij binnenkomst!

Tigmi Trading

MEER LEZEN

Wil je de kinderkamer ook een luxe look geven? Daar zijn verschillende opties voor. Check hier onze Inspiratieboost met babykamers met koninklijke allure voor een paar ideeën.