Florence
Florence Diy 19 december 2013

ROAST shares // Have yourself a pretty little Christmas

ROAST Interior Concepts bestaat uit de gedreven en enthousiaste Fleur Sluijs en Evelien Beets. ROAST bedenkt interieurconcepten en voert deze met een enorme passie van A tot Z uit. Door hun werk voor zowel particulieren als bedrijven en de horeca komen ze voor de meest uitdagende opdrachten te staan. Iedere maand verzorgen zij op Roomed een inspirerend moodboard, geven ze een kijkje bij hun in de keuken of een handige tip onder de noemer ROAST shares.


Oh denneboom, oh denneboom
Oh denneboom, oh denneboom, wat zijn je takken wonderschoon. Maar ook zo groot!! Denk je dat je met je kleine appartementje op 3-hoog geen kerstgevoel kunt creëren? Geen zorgen, want ROAST gives you a warm, happy Christmas feeling op 45m2!

De kerstdagen zijn bijna daar en wat is nou een kerst zonder gezellige kerstboom in huis? Natuurlijk wil iedereen die openhaard met een kerstboom van 3 meter hoog, maar helaas is dit voor sommige mensen alleen nog een mooi toekomstbeeld en moeten wij het doen met een mini-boompje en 3 kerstballen. Ook leuk, maar er zijn ook originele alternatieven.

Nu hebben wij wat leuke inspiratie voor je, zodat jij en ik wél het kerstgevoel in huis kunnen krijgen en misschien met nog wel een mooiere boom dan op de Dam in Amsterdam.

Have yourself a pretty, little Christmas!!

Bron: Homedit

www.roastamsterdam.com

Reageer op artikel:
ROAST shares // Have yourself a pretty little Christmas
Sluiten