Iris Wijnands
Iris Wijnands Meubels & accessoires 14 okt 2019

Oh yes: de Christmas Collection van Rivièra Maison ligt in de winkels

Deze regenachtige dagen zijn perfect om vast te denken aan het grote lichtpunt van de komende maanden: de kerstdagen! Die heerlijke tijd vol met kerstsfeer komt er binnenkort namelijk weer aan. Goed nieuws voor alle kerstliefhebbers: Rivièra Maison heeft de nieuwe Christmas Collection al (bijna) in de winkels liggen.

Wij kijken er ontzettend naar uit om lekker lang te tafelen met onze vrienden en familie tijdens een verrukkelijk kerstdiner. We hopen alvast op een witte Kerst en cadeau’s onder de kerstboom.

Rivièra Maison Christmas Collection
Bron: Rivièra Maison
Rivièra Maison Christmas Collection
Bron: Rivièra Maison

De Christmas Collection van Rivièra Maison

Kerstcadeaus of niet, die kerstsfeer kun je in ieder geval in huis halen met de nieuwe Christmas Collection van Rivièra Maison. En mooi dat ‘ie is! Vanaf half oktober is de collectie van het mooie interieurmerk verkrijgbaar in de winkels en webshop, je kunt tenslotte niet vroeg genoeg beginnen met decoreren.

Ga jij voor een traditionele Kerst? Of versier je het huis liever met parels, veren en heel veel glitters? Het kan allebei met de Christmas Collection. Rivièra Maison heeft het allemaal: mooie decoratie voor in de kerstboom, lekkere plaids om een kop chocomel onder te drinken, zachte kussens en alle ingrediënten voor een geslaagd kerstdiner (namelijk het allermooiste servies).

Christmas Collection Rivièra Maison
Bron: Rivièra Maison

Een van de leukste klusjes die bij het organiseren van een kerstdiner is natuurlijk de tafel mooi aankleden, om het ultieme kerstgevoel op te wekken. Creatief directeur Nico Tijsen van Rivièra Maison zegt altijd: “Al die lekkere gerechten komen net iets beter tot hun recht op een sfeervolle, uitbundig gedekte tafel.” De kerstcollectie ligt vanaf half oktober in de winkels.

Rivièra Maison Christmas Collection
Bron: Rivièra Maison

Kerstballen voor het goede doel

Rivièra Maison richt met regelmaat de Ronald McDonald Kinderfonds huizen in. Zo ondersteunt Rivièra Maison dit mooie doel, zodat ze de gezinnen van zieke kinderen een warmt huis kunnen bieden. Ook met de feestdagen.

Dit jaar brengt Rivièra een wel heel bijzondere kerstbal uit: een speciale Ronald McDonald kerstbal. Alle huizen worden voorzien van mooi opgetuigde kerstbomen waar ook deze bijzondere kerstdecoraties in komen te hangen.

Ze zijn verkrijgbaar in de winkels en webshops. Een gedeelte van de opbrengst (€5,- per kerstbal) gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Ambassadeur Jan Versteegh zet zich sinds dit jaar in voor het Kinderfonds en zal samen met Rivièra Maison de kerstbal lanceren op ludieke wijze. Wij zijn heel benieuwd wat dat zal zijn!

Wil je alvast verder in de kerstsfeer komen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh yes: de Christmas Collection van Rivièra Maison ligt in de winkels
Sluiten