Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 15 okt 2019

Hebben: de nieuwe limited edition Rituals collectie The Ritual of Tsuru

Rituals introduceert een nieuwe limited edition lijn: The Ritual of Tsuru. Da’s niet alleen goed nieuws voor beautyfans, maar ook voor interieurliefhebbers. Wat zullen onze huizen namelijk lekker ruiken met fijne zeep, geurstokjes en geurkaarsen!

Voor deze feestelijke wintercollectie heeft Rituals samengewerkt met het Rijksmuseum. Dat deden ze eerder dit jaar al een keer toen ze de Amsterdam Collection lanceerden.

De nieuwe limited edition collectie is geïnspireerd op een antieke, met de hand beschilderde kimono uit het Rijksmuseum. Ze zijn verpakt met warme rode en gouden kleuren met een afbeelding van een Japanse kraanvogel.

De Tsuru is een geluksvogel

Volgens een Japanse legende kan de elegante kraanvogel – in Japan ‘Tsuru’ genoemd – wel 1.000 jaar oud worden. De kraanvogel staat symbool voor vrede en welvaart. De geur die in deze collectie centraal staat is kuro matsu, de Japanse zwarte den.

Het is een perfect cadeau voor de feestdagen, want deze ‘geluksvogel’ kun je geven aan de mensen van wie je houdt. Je wenst ze hiermee een goede gezondheid en een leven vol vreugde toe.

Rituals home producten
Bron: Laura Estrada Londono - Rituals

De home producten van Rituals

Met de geurkaars van de Ritual of Tsuru in huis voel je meteen een luxe sfeer in je interieur. Er is niets fijner dan op een herfst- of winterdag een kaars aansteken en na een tijdje volle en luxuese aroma’s ruiken. Heerlijke geurtonen van de Japanse den zorgen voor een warme, feestelijke sfeer.

De geurbeleving versterk je met bijpassende stokjes die je in de kamer zet voor een continue aangenaam aroma, ook zonder dat je de kaars aan hebt staan. De geurkaars en de geurstokjes kosten beide €24,90.

In de badkamer of keuken kun je de luxe handproducten neerzetten. Er is een Hand Wash en een voedende Hand Balm. Wij blijven aan onze handen ruiken als we deze producten van Rituals hebben gebruikt. Lekker! De kitchenset met Hand Wash en Hand Balm kost €19,50.

Andere Rituals producten uit de limited edition collectie

Naast de heerlijke producten die we voor ons huis kunnen halen, zijn er ook heel veel lekkere producten voor je body. Zoals gebruikelijk zijn er items als doucheschuim, body lotion en scrub, maar ze hebben nu ook een set met bruisballen voor in bad. Wij zijn helemaal enthousiast!

Meer lekkere homeproducten zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: de nieuwe limited edition Rituals collectie The Ritual of Tsuru
Sluiten