Trend alert: 3 manieren waarop je een rieten mand kunt stylen

Rieten manden zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit de interieurzaakjes. Zeker als je voor een natuurlijke, frisse look wil gaan, dan is wat ons betreft een rieten mand onmisbaar in je interieur. Niet alleen omdat het esthetisch oogt, maar ook omdat je ‘m op drie verschillende manieren kunt stylen! Hoe? Wij laten het je zien.

Match made in heaven: rieten, rotan en linnen in een blauw jasje

rieten mand
Michelle Molenaar
Elephant store

Een huisje voor je planten

We kunnen er al een tijdje niet omheen: een rieten mand als plantenpot is superstylish. Niet alleen leuk voor de kleintjes, maar ook een grote plant of (olijf)boom voor binnen misstaat niet in een mand. Wil je het iets meer boho en kleurrijk aanpakken? Ga dan voor een exemplaar met gekleurde pompoms en franjes.

Where to shop: koop hier een vrolijke pompom mand. Een meer ingetogen exemplaar vind je onder andere bij Dille & Kamille.

zwart-wit interieur
Only Deco Love
Milk decor

Stijlvol opbergen in elke kamer

Van je winterplaid tot de handdoeken en van papierwerk tot keukengerei. Een rieten mand kan in elke kamer in huis! Plaats ‘m naast je bureau, tegen het voeteneind van je bed of in een open kast.

Aan de muur

Wist je dat een mand ook een leuke toevoeging is aan je gallery wall? Je kunt het beste voor een lage variant gaan, zoals een rieten schaal. Van een effen tot een met een aztek-print. We like it! Combineer ook verschillende groottes met elkaar, voor een speels effect.

Fonq

Of: ga tóch voor dat hogere exemplaar en zet er een plantje in, bijvoorbeeld. Op deze manier dient de rieten mand als wandkastje.

Meer lezen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Trend alert: 3 manieren waarop je een rieten mand kunt stylen
Sluiten