Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 11 dec 2021

6 toffe retro kerstballen voor een vleugje nostalgie in je kerstboom

Krijg jij echt een warm gevoel als je denkt aan de kerstdagen? Hang dan wat retro kerstballen in je boom om dat nostalgische gevoel nu al te omarmen. En het leuke aan retro kerstballen is dat ze vaak in ongebruikelijke vormen komen waardoor je boom er meteen wat speelser uitziet.

Van rolschaatsen tot retro tv’s, jouw kerstboom zal er swingend bij staan dit jaar.

6 toffe retro kerstballen in 2021

retro tv
Bron: Bijenkorf

1. Een retro tv

Televisies met antennes zie je zo niet meer in de woonkamers bij mensen thuis verschijnen. Onze smart tv’s hebben die schattige antennes namelijk niet nodig. Deze retro tv kersthanger is voor €12,95 te vinden bij de Bijenkorf.

retro kerstballen 2021
Bron: Etsy

2. Handgemaakte stoffen kerstballen

Wij vinden deze kerst ornamenten zo tof! Ze zijn handgemaakt van vintage stoffen. Als je een unieke decoratie voor in je kerstboom wilt is het een goede keuze. Naast deze groene kerstballen zijn er nog meer retro designs om uit te kiezen. Deze retrostijl kerst ornamenten zijn te bestellen voor €15,- op Etsy.

retro kerstballen 2021
Bron: Praxis

3. Blinkende retro kersthangers

Je kan deze toffe set van vier kopen, maar ze worden per stuk verkocht. Dus je kan zelf kiezen welke jij het leukst vindt als je ze niet allemaal hoeft. Daarnaast zijn ze ook een goede keuze als er vaak een kerstbal bij je thuis sneuvelt, want deze kersthangers zijn plastic. Één van deze kersthangers koop je voor €3,99 bij Praxis.

cactus kersthanger
Bron: Musjes

4. Een cactus voor in de kerstboom

Een glazen cactus voor in je groene boom! De look van deze kersthanger vinden wij zo tof! Dus als je in 2021 een vleugje retro aan je kerstboom wilt toevoegen dan raden we wel aan om een cactus tussen je kerstballen te hangen. Bestel deze cactus kerstbal voor €9,- bij Musjes.

rolschaats kersthanger
Bron: Amazon

5. Een toffe rolschaats in kerstkleuren

Zo rol je nog eens de kerst in met deze hanger in je kerstboom. Het leuke aan deze glazen rolschaats is dat het in een mooie rood-witte kleurcombinatie komt. Als de kerstman zou rolschaatsen zou die wel een paar als deze hebben. Hij zal dan ook goed in een klassiek rood met groen versierde boom passen. Deze rolschaats kerstbal kan je voor €12,99 bij Amazon kopen.

retro kerstballen set 2021
Bron: Allesinwonderland

6. Twaalf kleurrijke ballen

Om af te sluiten hebben we nog een kleurrijke set van retro kerstballen als je wilt dat jouw boom er in 2021 echt vrolijk en speels uit ziet. In plaats van een vleugje nostalgie ga je voor een boom vol retro. Combineer ze met wat van de andere kerstballen op dit lijstje en je hebt zo een toffe retro kerstboom. Deze kerstballen set is voor €38,50 te verkrijgen bij Allesinwonderland.nl.

8 ideeën voor een speelse kerstboom (net zo leuk voor volwassenen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 toffe retro kerstballen voor een vleugje nostalgie in je kerstboom
Sluiten