Match made in heaven: retro interieur met pasteltinten

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Dit keer combineren we een retro interieur met de vrolijkste pasteltinten!

En dat pakt super stijlvol uit. Van een retro interieur zijn we gewend dat er veel met kleur wordt gespeeld, maar vaak zijn dit felle of zelfs neon tinten. Ook heel gaaf, maar als je die grote contrasten een keer vervangt voor zachte, lieve pasteltinten heb je het beste van beide werelden te pakken!

Pasteltinten zijn namelijk zacht en zorgen voor een gezellige en soms ietwat romantische sfeer, terwijl meubels in de retro-stijl eerder wat stoerder zijn.

De koelkasten van het merk SMEG zijn perfect voor de ultieme retrolook. Daarbij komt dat ze verkrijgbaar zijn in de allermooiste pasteltinten. Zo vind je er altijd eentje die perfect is voor bij jou in de keuken. Struin ook eens vintage marktjes of de Ijhallen af, vaak scoor je daar de mooiste retro items voor een prikkie!

>> Budget finds: 5x retro bureaulampen

Krijg je maar geen genoeg van al die mooie combinaties, of vind je het simpelweg gewoon een handige tool tijdens het inrichten van je huis? Check dan hier nog een paar gouden duo’s:

Reageer op artikel:
Match made in heaven: retro interieur met pasteltinten
Sluiten