Je weet dat je toe bent aan een restyling van je interieur als dit gebeurt…

Je huis is meer dan alleen je huis. Het is je ‘thuis’. Een plek waar je jezelf kan zijn, misschien zelfs wel een plek die jou als persoon weerspiegelt. Althans, dat hoort het te zijn. Herken jij niets van deze woorden als je denkt aan je eigen huis en zou je dat eigenlijk heel graag willen veranderen? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een restyling van je interieur.

Ga het volgende eens bij jezelf na: staan er items bij jou in huis waar je vroeger vaak complimenten over kreeg, maar de laatste tijd toch niet echt meer? Is het antwoord stiekem ‘ja’, dan zou je jezelf kunnen afvragen hoe dat komt.

We think we might have the answers..

De items waar je ooit complimenten over kreeg, zijn nu overal te krijgen

En staan dus ook bij bijna iedereen in huis. Niet zo origineel meer. Net als bij kleding, hebben interieurtrends een zekere houdbaarheidsdatum. Wat een jaar geleden vernieuwend was, is nu al weer oud. Zodra een trend opgepikt wordt, gaan de zogenaamde fast furniture producenten er mee aan de haal en vind je goedkopere knock-off’s in bijna elke toegankelijke woonwinkel. Niet per se meteen iets mis mee, maar dat geeft wel aan dat de drempel voor een bepaald item erg klein wordt. En dat jij dus binnenkort niet meer origineel bent!

Gelukkig zijn er een aantal handige tips voor een makkelijke restyling van je interieur. Ga bijvoorbeeld voor een tijdloos interieur. Hier lees je hoe je dat doet! Maar wat je ook kunt doen, is spelen met verschillende kleine accessoires waardoor het lijkt alsof je hele interieur een nieuwe look heeft gekregen. Restyle bijvoorbeeld je boekenkast!

Reageer op artikel:
Je weet dat je toe bent aan een restyling van je interieur als dit gebeurt…
Sluiten