Maud van Dijck
Maud van Dijck Restaurant 29 aug 2021

7 restaurants waar je graag voor naar Den Haag gaat

Liefde gaat door de maag, maar het oog wil ook wat. Daarom delen we elke week de leukste restaurants met je ÔÇô dit weekend gaan we naar oh, oh, Den Haag. Of je nou op bezoek gaat bij het Vredespaleis of het Binnenhof, na zo’n leerzame uitstap wil je natuurlijk wel wat brainfood.

Dus struinen we daarna lekker de eettenten af in Den Haag of misschien nemen we wel gewoon even de tram?

7 keer heerlijk eten in Den Haag

1. Happy Tosti

Wij houden wel van onze kaastosti’s, dus worden wij blij van Happy Tosti. Daarnaast is het gele interieur ook om helemaal happy van te worden met de energie die het uitstraalt. Als je zelf ook iets teveel energie hebt dan kan je die kwijt op een van de fiets- of schommelstoelen.

Het toffe concept van deze hippe en happy lunchspot in Den Haag werd snel verder uitgebreid naar andere steden in Nederland, dus neem ook een kijkje op de site of er een vestiging misschien iets dichter in de buurt ligt.

Adres: Korte Poten 5, Instagram

2. Pistache Caf├ę

Een hippe, groene hotspot is hoe je Pistache Caf├ę volgens ons het beste kan omschrijven. Het groene interieur vol met blad printen past goed bij het biologische menu dat ze aanbieden.

Adres: Prinsestraat 134, Instagram

3. Capriole Caf├ę

Bij Capriole Caf├ę kijk je je ogen uit binnen! Het stijlvolle zwarte interieur van dit restaurant stemt goed af met de lichtinval van de heerlijke hoge ramen. Het ligt aan het water, waardoor het er ‘s avonds nog mooier uitziet met de lichtjes aan.

Adres: Fokkerkade 18, Instagram

4. Restaurant Catch by Simonis

Wil je genieten van een heerlijk visgerecht in Den Haag? Dan moet je bij Catch by Simonis zijn. Daarnaast is het plafond van dit restaurant een echte eyecatcher. Het past goed binnen het elegante en gestroomlijnde interieur.

Adres: Dr. Lelykade 43, Instagram

5. Gastropub van Kinsbergen

Bij Gastropub van Kinsbergen raden we bij het eten een bier van de tap aan. Het restaurant heeft namelijk ook zijn eigen bierbrouwerij en biedt daarom ook bierproeverijen aan. Zo krijg je de kans om een echt Den Haags bier te drinken.

Wij vinden de combinatie van hout en groen heel leuk bij deze tegelvloer staan. Binnen kan je heel gezellig zitten voor een drankje aan de blauwe bar.

Adres: Prins Hendrikplein 15, Instagram

6. Aloha Beachclub Scheveningen

Hallo Aloha! Bij deze strandtent kan je na het surfen in Scheveningen genieten van een Hawa├»aanse burger of zelfs churro’s. Het tropische interieur met de kleurrijke bar laat je denken dat je ergens anders zit dan in het Hollandse Den Haag.

Adres: Strand Noord 2B, Instagram

7. Tramrestaurant Hoftrammm

Waarom zou je nog het openbaar vervoer nemen om naar je restaurant te gaan als je gewoon lekker op de Hoftrammm kan eten? Een unieke eetervaring en vanbinnen ziet de tram er ook nog eens stijlvol uit. Bij het reserveren boek je automatisch een 4-gangen menu van Pierre Wind.

Adres: Station Voorburg, Instagram

Geef je interieur eens iets ‘nieuws’ uit deze kringloopwinkels in Den Haag

restaurants den haag
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 restaurants waar je graag voor naar Den Haag gaat
Sluiten