Lotte Wullems
Lotte Wullems Uncategorized 30 jun 2017

3x reisherinneringen op een originele manier een plekje geven in je interieur

Dat adembenemende uitzicht, die heerlijke kop koffie in dat onbekende tentje of de wilde avonturen die je beleefde op het water. Reisherinneringen moet je koesteren. Laat ze niet alleen een onderdeel van jou zijn, maar ook van je interieur.

Een oerlelijke magneet voor op je koelkast hebben we allemaal weleens meegenomen vanuit een van onze vakantieoorden. Wij pakken het anders aan en geven je drie leuke en originele manieren op deze herinneringen een plekje te geven in je huis.

Verzamelwoede
We willen je geen verzamelwoede aanpraten – of ja, een beetje misschien. Het verzamelen van kleine items uit alle landen of steden die je hebt bezocht, is namelijk een leuke manier om reisherinneringen toch een beetje tastbaar te maken. Sla die magneten eens over en kies de ietwat minder toeristische route. Wat dacht je van vlieg- en bustickets? Of kaartjes van de gaafste concerten die je hebt bezocht? Of de flesdopjes van alle bijzondere biertjes waar je (al dan niet) van genoot. En in plaats van ze weg te stoppen in de kast, kun je er ook een mooi interieuritem met een verhaal van maken. Verzamel deze kleine items in een glazen doos die je aan de muur hangt. Maak aan de bovenkant een kleine opening zodat je gemakkelijk elke herinnering in de doos kan stoppen.

Wereldreiziger
Met het inlijsten van mooie reisfoto’s haal je het vakantiegevoel een beetje in huis. Leuk voor op een dressoir of als onderdeel van een gallery wall. Maar laten we het eens wat origineler aanpakken, met bovenstaand voorbeeld. Hang een wereldkaart aan de muur en pin de plaatsen die je bezocht hebt. Knoop aan een koordje je favoriete foto van die plaats en klaar is jóuw wereld.

Onderzetters
Maak je eigen polaroid onderzetters! Heb je meteen een reden voor een leuk verhaal als je bezoek hebt. Voor een uitgebreide uitleg, kijk je hier.

Lees ook: geef je favoriete foto’s een mooi plekje in de slaapkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3x reisherinneringen op een originele manier een plekje geven in je interieur
Sluiten