Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Badkamer 7 jun 2021

Mega deal: een regendouche met maar liefst 80% korting op Groupdeal

Op de Roomed-redactie zijn we gek op goede deals. Zo delen we altijd de beste aanbiedingen uit de Lidl- en Aldi folder, maar komen we tegenwoordig ook vaak leuke kortingsacties op Groupdeal tegen. Vandaag hebben we een must voor de badkamer gevonden: een chrome of mat zwarte regendouche.

Wat is een badkamer met spa-look nou zonder regendouche? Wat ons betreft is een regendouche een must in een luxe badkamer. Het enige nadeel is alleen vaak de prijs – je tikt al snel honderden euro’s neer voor een goede regendouche.

Met één simpele trick kan je van jouw badkamer een heuse spa maken

regendouche korting groupdeal
Bron: Groupdeal

Regendouche in chrome en mat zwart op Groupdeal

Waar we bij deze actie vooral gelukkig van worden, is dat de regendouche niet alleen in tijdloos chrome te bestellen is maar ook in het mat zwart. Mat zwart in de badkamer is al een geruime tijd hartstikke hip en wij haken graag aan bij deze trend. Zwart in de badkamer staat chique en mag wat ons betreft nog wel even een trend blijven.

Het binnenwerk van beide kleuren is gemaakt van RVS, de buitenkant heeft een laagje ABS met zwarte- of chroom look. Je monteert ‘m gemakkelijk aan de muur van de badkamer en krijgt al het benodigde bevestigingsmateriaal en de slangen er bij geleverd.

regendouche korting groupdeal
Bron: Groupdeal

De nieuwprijs van deze regendouche is €199,99, maar op Groupdeal scoor je ‘m nu voor slechts €39,99 (+ €5 als je voor mat zwart kiest). Daar komen ook nog €6,95 verzendkosten bij. Jouw regendouche wordt binnen 6 werkdagen verzonden.

Voor deze prijs kan je natuurlijk niet dezelfde kwaliteit van verwachten als wanneer je er honderden euro’s voor neerlegt, maar voor een budget badkamer kan dit een prima optie zijn.

Mega korting: deze draadloze muggenvanger helpt jou de zomer door

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mega deal: een regendouche met maar liefst 80% korting op Groupdeal
Sluiten