Maud van Dijck
Maud van Dijck Kinderkamer 3 sep 2021

7 fantastische regenboog ideeën voor een kleurrijke babykamer

Vind je je babykamer nog iets te saai? Breng dan wat kleur aan in je interieur met een leuk regenboog design. Je kamer fleurt meteen op met al die kleuren.

Wij zijn wel wat gave regenboog interieurs op Pinterest tegengekomen waar jullie hopelijk wat inspiratie van krijgen.

7 kleurrijke ideeën voor regenbogen in je babykamer

1. Ga voor die regenboog op de muur

Het meest voor de hand ligt natuurlijk de geverfde regenboog vol kleuren op een van je muren, maar je kan ook op een andere manier een regenboog patroon op de muur verwerken.

Ga voor kleine houten regenboog figuren die je aan de muur kan plakken of spetter een van je muren vol met verschillende kleuren.

2. Creëer een regenboogeffect

Deze accentmuur laat ons aan een regenboog denken, terwijl de kleuren en de vorm verder niet kloppen. Zo kan je op een originele manier toch een bepaalde associatie met je eigen interieur oproepen. Vinden we leuk!

3. Kleur de regenboog met kinderboeken

Je hoeft boeken niet alleen in huis te halen om te lezen, ze kunnen er net zo goed zijn om mooi te wezen. Met een op kleur gesorteerde boekenkast kan je lekker met kleur spelen.

4. Kleed vol met kleuren

Met een regenboog vloerkleed kan je zo wat kleur aan je babykamer toevoegen. Verder zijn ze ook ideaal voor in de kinderkamer om je kinderen erop te laten spelen.

Mist jouw speelhoek nog iets? Plaats dan een kleed in de hoek en het ziet er een stuk gezelliger uit.

5. Gebruik regenboogkleuren als accenten

Met kleine details van kleur ga je nog steeds voor een minimalistisch modern design met leuke touches. Zo creëer je toch die speelse sfeer die je in een kinderkamer of babykamer wilt.

6. Prachtige pastelkleuren

Ga voor een rustige regenboog met pastelkleuren en niet voor hele felle kleuren. Dan lijkt de kamer van je baby wat kalmer, maar ziet het er nog steeds vrolijk uit. Voor een bohemian kinderkamer is het bijna een must.

7. Kleurrijk modern

In moderne interieurs zijn kleurrijke items zoals dit regenboogschilderij een eyecatcher in je kamer. Tussen alle neutrale tinten krijgen die items vol kleur nog meer de aandacht.

7 tips voor een stijlvolle Scandinavische kinderkamer voor jouw kleine

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Modsy

Reageer op artikel:
7 fantastische regenboog ideeën voor een kleurrijke babykamer
Sluiten