Redactie
Redactie Trending 17 mei 2018

Schrijftalenten opgelet: Roomed, Culy en Bedrock zoeken een stagiair(e)!

Wayne Parker Kent is uitgever van enkele van ‘s lands grootste online lifestyle magazines. Of het nu gaat om content voor jonge moeders, foodies, gadgetfreaks, interieurfanaten, trendy mannen of on fleek dames: wij bedienen bijna elke doelgroep, dus hebben altijd een magazine dat bij jouw interesses past.

Voor ons Specialty Cluster (meer bepaald: de magazines Bedrock, Culy en Roomed) zijn we op zoek naar een redactiestagiair(e). Dus: kun jij leuke stukjes schrijven of grappige filmpjes maken? Helaas, dan is een redactiestage bij Wayne Parker Kent niets voor jou.

Ben jij gedreven om de best mogelijke content te maken, de doelgroep recht in het hart te raken en een tone of voice te hanteren die jouw werk onderscheidt van de enorme eenheidsworst die het Internet heet? Kijk, dat lijkt er meer op.

Dat ben ik! Maar wat wordt er dan precies van een redactiestagiair(e) verwacht?

Als stagiair(e) flankeer je de sexy papi’s en mami’s van ons digitale redactieteam voor de titels Bedrock, Culy en Roomed. Je schrijft dagelijks artikelen over onderwerpen die passen bij deze websites. Je zorgt er samen met het team voor dat de sites en social kanalen worden gevuld met vette en inspirerende content die goed worden gelezen en bekeken. Aan de hand van de data optimaliseer je de content en denk je mee over (nieuwe) formats die goed kunnen werken of het verbeteren van bestaande content. Daarnaast onderhoud je onze social kanalen van ‘s ochtends vroeg tot ontiegelijk diep in de nacht.

Je denkt mee over de invulling van de titel, maar krijgt ook de ruimte om zelf unieke content te creëren. Je gaat dus ontzettend veel leren over idee-ontwikkeling, het opzetten van een productie, het creëren van online content, webredactie en veel meer.

Als stagiair(e) bij ons ben je een werknemer: je hoeft niet op lullige rotklusjes te rekenen. Behalve als we koffie willen en nét lekker zitten. Dan misschien wel. Maar verder ben je keihard one of us, hoor. Beloofd. Je wordt betrokken bij het gehele redactieproces. Je krijgt de ruimte om je eigen grenzen te ontdekken en daaroverheen te gaan.

Sounds like my kinda party. Hoe kom ik binnen?

  • Je doet een relevante opleiding, zoals Digitale Communicatie, Journalistiek, Media Informatie & Communicatie, etc.
  • Je wordt wild van alles wat je op Bedrock, Culy en Roomed ziet.Schrijven is je tweede natuur.
  • En dat in voutloos Nederlands.
  • Je volgt alle online ontwikkeling op de voet en snapt social media van voor naar achter en van onder naar boven en… Enfin, je snapt het.
  • Kennis van foto- en/of videobewerking is een grote pré.
  • Je neemt initiatief, bent zelfstandig en wil graag leren.
  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 3 maanden (en bij voorkeur langer). Mocht je in september willen beginnen, dan kan dat natuurlijk ook!

En wat valt er te halen?

Natuurlijk krijg je er iets moois voor terug. Naast dat je werkt aan je skills en ervaring bij een redactie waar je affiniteit mee hebt, word je begeleid door ervaren professionals. Bij Wayne Parker Kent hebben wij bijna alles in-house: redacteuren, fotografen en videomakers, designers, copywriters, developers, strategen, account managers en nog veel meer knappe koppen. Met andere woorden: je doet veel waardevolle kennis op, bouwt aan een puik netwerk en krijgt alle kansen om jouw talent te ontplooien.

Oh, en onze vrijdagmiddagborrels in ons mooie pand aan de Herengracht worden legendarisch genoemd. En nee, niet alleen door ons.

Overtuigd?

Via deze website kan je solliciteren. Klik daarvoor vooral op de onderste zwarte knop. Wij kijken er nu al naar uit om kennis met je te maken!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Schrijftalenten opgelet: Roomed, Culy en Bedrock zoeken een stagiair(e)!
Sluiten