Trend: ga voor red velvet (de stof, niet de smaak) in je interieur

Fluweel geeft je interieur vaak net die extra luxueuze touch waar je naar op zoek bent. Daarnaast combineert de stof goed met allerlei verschillende materialen. Vandaag nemen we een kijkje in de wereld van red velvet – oftewel rood velours.

Wij zijn fan van van fluweel. Zo schreven we al eerder over roze fluweel en fluweel in de slaapkamer.

roomed-red-velvet
fashionmenow
roomed-red-velvet
bemz

De combinatie van rood fluweel met roze fluweel is er eentje waar we heel blij van worden. Deze kleuren matchen namelijk ontzettend goed bij elkaar.

roomed-red-velvet
abigailahern
roomed-red-velvet
mydomaine

Als we naar een restaurant gaan, gaan we niet alleen voor de kaart. Het interieur is net zo belangrijk (zoals het prachtige interieur in The Streetfood Club in Utrecht bijvoorbeeld!) Het zachte fluweel combineer zo mooi met het contrast van de zwart/witte vloer en de levendig groene planten. Dit restaurant vind je trouwens in Parijs.

roomed-red-velvet
thefinch

Hoe luxe ziet dit interieur er uit? Dat komt natuurlijk door de rood fluwelen bank, maar ook door het bijzondere gouden bijzettafeltje. Die hebben we helaas niet kunnen vinden, maar wél deze leuke unicorn voor boven de bank. Met een gouden hoorn!

roomed-red-velvet
urbanoutfitters

Deze Burgundy bank is een echte eyecatcher in je interieur. En wat ziet ‘ie er lekker zacht uit! Hier zouden we na een lange werk dag maar al te graag op willen ploffen.

Lange gordijnen voor een luxe touch

roomed-red-velvet
anthropologie
roomed-red-velvet
terrysfabrics

Weer eens iets anders: ga voor red velvet gordijnen. Ze zijn zo heelrijk zacht en zorgen voor een koninklijk uiterlijk van je interieur. Je interieur krijgt wel iets weg van een luxe theater! Omdat fluweel een vrij dikke stof is, zullen fluwelen gordijnen weinig zonlicht (of maanlicht) doorlaten. Daarom kunnen ze ook heel goed in de slaapkamer.

Haal het ook in huis

Wil je na het lezen van dit artikel ook een fluwelen stoel in je eetkamer? Dat snappen we heel goed – wij gingen ook meteen het internet op om op zoek te gaan naar de leukste deals. Hier vind je de mooiste fluwelen stoelen.

Reageer op artikel:
Trend: ga voor red velvet (de stof, niet de smaak) in je interieur
Sluiten