Raad jij welk beroep de bewoner van dit huis uitoefent?

We hoeven je vast niet veel hints te geven, want het interieur verraadt al behoorlijk waar de bewoner van dit huis zich mee bezig houdt. Het appartement in Stockholm staat vol met bijzondere objecten en vondsten uit het buitenland, maar kijk vooral even naar de doeken, die als kunstwerken aan de muren hangen.

Die doeken showen Åsa Stenerhag’s passie voor stoffen en het zal je dan ook niet verbazen dat zij modeontwerper is voor het Zweedse modemerk Filippa K. De neutrale tinten van het interieur vullen elkaar geweldig aan en de hele styling geeft ons zoveel inspiratie!

Koffietafelboeken, wij hebben er nooit genoeg! Daarom zetten wij elke twee weken samen met boekenwinkel MENDO een gaaf koffietafelboek in het zonnetje. Een overzicht van die artikelen vind je hier.

Meer inspiratie voor stoffen aan de muur? Bekijk ook eens deze ideeën voor het aankleden van je muren met vloerkleden, ofwel wandkleden.

Hier zouden wij best ons werk kunnen verrichten! Over inspirerende werkplekken gesproken.. deze werkruimtes zijn ook best een kijkje nemen waard.

Reageer op artikel:
Raad jij welk beroep de bewoner van dit huis uitoefent?
Sluiten