Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Trending 25 september 2016

Raad jij de verborgen functie van deze woonaccessoires?

Deze marmeren woonaccessoires hebben een verborgen functie en wij zijn benieuwd of jij kunt raden wat het is. De accessoires werden getoond tijdens het Londen Design Festival dat deze week plaatsvond. De collectie is ontworpen door studio Bilge Nur Saltik en heet: ‘loud objects’, wat de functie van het accessoire al een beetje verklapt…

Speakers! Ja, je zult het misschien niet geloven maar deze accessoires hebben meerdere functies en zijn dus tevens speakers. Hoe dat precies zit, lees je verder in dit artikel.

De studio kijkt op een andere manier naar geluidsboxen. Waar de meeste bedrijven een futuristisch ontwerp maken met materialen als kunststof en metaal doet Bilge Nur Saltik het anders. Door materialen als hout en marmer te gebruiken geven ze de speaker een totaal nieuwe look. En dat wij gek zijn op alles met marmer was al langer bekend dus ook dit ontwerp vinden wij geweldig.

Door het kleurenpalet basic te houden met licht oranje en grijze kleuren passen de boxen in elk interieur. De speakers kunnen functioneren als kandelaar, dienblad of vaas. Zo hebben ze dus eigenlijk vier functies! De draadloze speakers kunnen worden verbonden via bluetooth en hebben een oplaadbare batterij.

Kijk ook eens naar deze marmeren woonaccessoires voor een klein budget. Marmeren items passen namelijk in vrijwel elk interieur en zijn dus gemakkelijk te stylen.

www.designboom.com

Reageer op artikel:
Raad jij de verborgen functie van deze woonaccessoires?
Sluiten