Queen of the jungle met een subtiel dierenprintje

Welcome to the jungle! Oké, een zeer verfijnde en elegante versie dan. In dit interieur is namelijk gebruik gemaakt van een subtiel dierenprintje hier en daar – op een stijlvolle manier.

Laat het beest in je los: >> 4 tips voor dierenprints in het interieur

Dat een dierenprintje totaal niet ordinair hoeft te ogen, kun je zien in dit verfijnde interieur. Door het te combineren met velours, goud en brocante lijsten wek je juist een gevoel van luxe op. Let wel: doe dit met mate, zodat het niet over the top wordt. Ga daarom voor een strakke, witte basis en houd de kleuraccenten beperkt.

Zo’n krukje als deze kun je (mits je een beetje handig bent) ook zelf maken. Het enige wat je hoeft te doen, is een vintage exemplaar opnieuw te bekleden. Zo geef je een oud meubelstuk gemakkelijk weer een nieuwe look. Als een zebraprintje niet iets voor jou is, kun je natuurlijk ook gaan voor een effen of grafische stof.

Tip: een leuke variatie in je interier: wat dacht je van een bar cart als dressoir? Natuurlijk, een paar flessen sterke drank en luxe whiskeyglazen misstaan niet op zo’n exemplaar – maar je kunt ‘m ook decoreren met vaasjes, fotolijsten en plantjes.

Voor een speels effect: leg een vloerkleed niet recht, maar schuin neer. Heb jij nog moeite met het kiezen van het juiste vloerkleed? Lees dan onze tips!

Bekijk meer
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision

Reageer op artikel:
Queen of the jungle met een subtiel dierenprintje
Sluiten