Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 7 jun 2020

Wauw! We nemen een kijkje in het huis van Noor (Queen of Jetlags)

Als er íéts is wat we graag doen, dan is het wel binnenkijken in allerlei verschillende huizen. Vaak bekijken we Scandinavische appartementen, maar soms krijgen we de kans om in het huis van een bekende Nederlander te spieken. Vandaag zie je de foto’s van het interieur van Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags.

Via Westwing kregen we de kans om binnen te kijken bij een van de grootste reisbloggers van ons land: Noor de Groot van Queen of Jetlags. Noor is nu zeven jaar actief als content creator, en creëert elke dag content over interieur, reizen, mode en beauty. En dat doet ze behoorlijk lekker: op dit moment staat de Instagram-followers-teller op 730K. Het is dan ook geen verrassing dat haar interieur eruitziet alsof het zo uit een woonmagazine komt.

Vintage meets modern

Haar interieurstijl? “Ik haat het woord eclectisch eigenlijk maar ik kan eigenlijk geen beter woord bedenken voor mijn stijl. Het is een mix van invloeden uit het verleden met hele moderne items. Ik verzamel al sinds ik 14 ben vintage items en bijzondere kunstwerkjes en al die verschillende items zie je in ons huis terug.”

huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing
huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing

Een bron van inspiratie

Noor: “Ik haal inspiratie voor ons huis echt uit alle hoeken. Doordat ik de afgelopen 10 jaar bijna non stop gereisd heb, komt daar de meeste inspiratie vandaan. Door het zien van talloze hotels merkte ik steeds beter wat ik echt mooi vond en wat mijn stijl is. Ik vind Pinterest ook geweldig, maar ik heel denk ik nog steeds het meeste inspiratie uit het zoeken naar foto’s van interieurs uit de jaren 60 tot 80 op dit moment.”

In het interieur van Noor blenden fashion en interieur perfect. “Ik merk dat de aestethics die ik in interieur mooi vind ik in mode ook mooi vind, dit komt eigenlijk dus altijd organisch heel erg overeen. Ik ben op dit moment erg geïnspireerd door de jaren 70 en dit zie je dan in mijn stijl en interieur terug.”

huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing
huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing
huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing

Vroeg naar de slaapkamer

Noors favoriete plek in huis is zonder twijfel de slaapkamer. “Ik vind het zo belangrijk om een fijne slaapkamer te hebben waar je als je zin hebt de hele dag kan liggen. Ik weet dat sommige mensen het liefst direct s’ochtends uit bed stappen en er s’avonds pas laat in gaan, maar ik ga eigelijk direct zodra de kinderen slapen zelf ook al de slaapkamer in. Voor mij is de slaapkamer een plek waar ik naast door daadwerkelijk te slapen ook echt tot rust kom.”

“Als ‘s morgens de zon schijnt, ben ik helemaal gelukkig. We hebben een huis waar veel daglicht in schijnt en elke ochtend als ik beneden kom om mijn eerste koffie te maken ben ik zo dankbaar en gelukkig dat we in zo’n mooi huis wonen.

huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing

Trots

De ultrafragola spiegel van Poltronova in de woonkamer is een favoriet. “Naast dat ik het esthetisch een van de mooiste items uit ons huis vind, staat deze spiegel voor mij ook als symbool voor succes. Dit was het eerste prijzige item wat ik heb gekocht met het geld dat ik door de jaren heen verdiend heb. Ik was en ben zo trots op deze aankoop.”

huis noor queen of jetlags westwing
Bron: Westwing

Het belangrijkste in een huis is volgens Noor dat er herinneringen gemaakt worden. “Veel mensen vieren verjaardagen bijvoorbeeld buitenshuis maar wij proberen zoveel mogelijk verjaardagen, etentjes etc binnenshuis te vieren zodat ons huis nog meer herinneringen krijgt. Ik vind het ook leuk dat wij veel persoonlijke spullen met bijzondere herinneringen overal in het huis hebben staan.”

Als laatste wil Noor graag nog een goede tip meegeven. “Zorg dat er een mooie balans ontstaat. Kies voor een stijl (bijvoorbeeld scandinavisch) en geef daar je eigen draai aan. Daarnaast plaatst ik altijd spiegels in kleine ruimtes om deze opties groter te doen lijken!”

Deze mooie binnenkijkers wil je ook niet missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw! We nemen een kijkje in het huis van Noor (Queen of Jetlags)
Sluiten