Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 27 nov 2020

Gek op kopen zonder kijken? Dan wil je ‘de perfecte verbouwing’ ook zien

Het is ondertussen geen geheim meer dat we op de Roomed-redactie gek zijn op series waar maar een kleine verbouwing in te zien is. Het blijft enorm satisfying om legendarische before en afters te zien en bovendien bewijzen deze series dat je interieur altijd wel een upgrade kan gebruiken.

We vallen maar meteen met de deur in huis: RTL 4 komt met een nieuwe woonprogramma genaamd ‘de perfecte verbouwing’. Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan de beeldschone Nicolette Kluijver en de beschrijving van het programma belooft veel goeds.

Dit kun je verwachten van het programma ‘de perfecte verbouwing’

May the best win

In het programma maken twee architecten iedere week ontwerpen met behulp van virtual reality. Vervolgens worden deze ontwerpen voorgelegd aan de deelnemers en wordt er een keuze gemaakt. Hierdoor komen de bouwtekeningen écht tot leven wat het programma nog toffer maakt.

De architecten die het tegen elkaar zullen opnemen zijn Britta van Egmond, Maxim Winkelaar en Jeroen de Nijs. Ze verschillen alledrie enorm qua ontwerpstijl maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal enorm talentvol.

Prijswinnende architect Maxim’s specialiteit zijn renovatieprojecten, Britta vindt persoonlijke verhalen erg belangrijk bij een ontwerp, en voor een stoer en tijdloos interieur moet je bij Jeroen zijn.

De weg naar perfectie

Woningen worden omgetoverd tot ware paleisjes en de dromen van de deelnemers worden werkelijkheid. Aan het eind van elke aflevering kunnen we met zijn allen genieten van het eindresultaat. Ik weet zeker dat we ontzettend veel kunnen leren van dit programma. Daarnaast kunnen we alle tips en tricks ook goed verwerken in ons eigen huis. Win-win situatie dus.

‘De Perfecte Verbouwing’ is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Soortgelijke series die je sowieso gezien wilt hebben

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Gek op kopen zonder kijken? Dan wil je ‘de perfecte verbouwing’ ook zien
Sluiten