Oh yes! Je kunt nu eigenaar worden van dit privé eiland

Wonen op je eigen privé eiland: wie wil dat nou niet? Perfect voor als je je even terug wilt trekken, ook perfect als je juist geweldige strandfeestjes wilt houden met al je vrienden. Want op je eigen eiland bepaal jij alles zelf. Geld over? Dan kan je nu eiland Pumpkin Key kopen. Alleen al voor de naam. 

Een onbewoond eiland is het gelukkig niet, dus ook voor de minder avontuurlijke mensen is dit perfect. Op dit privé eiland dichtbij Florida vind je namelijk gewoon een huis met drie slaapkamers, twee buitenhuisjes en een appartement. In totaal kunnen er tien mensen blijven slapen, die met met je eigen jacht kan komen ophalen bij de kust van Florida.

roomed-prive-eiland
Sotheby’s International Realty

Relaxen aan je eigen strand

‘s Avonds kan je een potje tennis spelen op je eigen tennisbaan, of gewoon lekker relaxen aan het strand. Een prachtige zonsondergang bekijken moet zeker op je bucket-list. Bijna het hele jaar door is het hier rond de twintig graden, dus je kan heerlijk in je bikini rondlopen. Eigenlijk kan je er bij lopen zoals je zelf wilt, want er is toch niemand die jou ziet – je zit letterlijk op je eigen eilandje.

roomed-prive-eiland
Sotheby’s International Realty

Tripjes naar andere eilanden

Voor tripjes zit je ook prima op dit privé eiland, aangezien Miami redelijk om de hoek zit. En als je je eigen privé eiland even zat bent, kan je langs bij de Caribische eilanden. Of bij een van de andere 1700 eilandjes die jou buren zijn. Er is genoeg keus, in ieder geval.

roomed-prive-eiland
Sotheby’s International Realty

Lijkt jou dit wel wat? Dan moet je wel 95 miljoen dollar neerleggen. Maar hé, dan heb je ook wat.

Ook interessant:

Een stukkie goedkoper: voor 3 ton kan je je eigen eiland kopen in Schotland. Iets minder tropisch, maar net zo leuk!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Oh yes! Je kunt nu eigenaar worden van dit privé eiland
Sluiten