Pak je koffers: je kunt dit privé eiland huren voor slechts €125 per nacht!

Verzamel je vrienden en pak zo snel mogelijk te koffers, want we hebben een párel op Airbnb gevonden waar je liever nog vandaag dan morgen aankomt. In Belize, een klein eiland aan de Caribische zee, kan je via Airbnb een privé eiland huren. En het ziet er zó idyllisch uit.

Dit klinkt toch te mooi om waard te zijn? Want even om je een beeld te geven van hoeveel ruimte je voor jezelf hebt, dat is dus dít:

prive eiland airbnb
Bron: Airbnb

Slapen op een privé eiland via Airbnb

Dat gekleurde stipje op de foto, dat is jouw privé accommodatie voor de komende tijd. En het maakt niet uit welke kant je opkijkt, je ziet overal een felblauwe horizon en water. Een vrijer gevoel dat dit bestaat niet, kunnen we ons zo voorstellen.

prive eiland airbnb
Bron: Airbnb

En dat niet alleen, het ziet er ook nog eens leuk uit! Oké, het interieur kan misschien wel een upgrade gebruiken, maar je hoort ons niet klagen. Aan de buitenkant van de huisjes wordt oceaanblauw met perracotta afgewisseld, wat het een vrolijke mix aan kleuren maakt. Helemaal in de sfeer die je zou verwachten op een privé eiland.

Zo scoor je de accommodatie

Het rekensommetje: in de accommodatie is het verplicht om 4 nachten te blijven (al zouden we het ook geen straf vinden om langer te blijven, uiteraard). De kosten voor 4 personen zijn €804 per nacht. Deel dat weer door die 4 personen, en je slaapt voor €125 per nacht op dit privé eiland. Daar komen nog wel service- en schoonmaakkosten bovenop, maar die nemen we graag voor lief.

Even ter vergelijking: een nacht in onze hoofdstad kan minstens net zo duur zijn. Daar hoeven wij niet lang over na te denken. Hier kan je boeken.

Meer Airbnb’s om nu meteen te boeken

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Pak je koffers: je kunt dit privé eiland huren voor slechts €125 per nacht!
Sluiten