Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Binnenkijken 25 jul 2018

Dit Zweedse appartement heeft de coolste kleuren en prints op de muren

Bij Scandinavische interieurs denk je meestal niet aan kleuren en prints. Toch heeft dit Zweedse appartement in de wijk Södermalm in Stockholm de coolste kleuren en prints op de muren. Combineer-vrees hebben de eigenaren hier ook niet: het gaat van gele muren naar behang met een zwart-witte print naar lichtblauwe verf. En dat vinden we stiekem best wel cool!

Elke ruimte in dit appartement heeft weer totáál andere muren gekregen. Vinden we leuk. Zo hou je ‘t spannend en speels in je interieur.

Gele muur met print
Gele muur met print behang

De hal heeft hier een opvallend okergeel behang gekregen, mét print. Voor het doorkijkje naar de slaapkamer is er wel rekening mee gehouden dat die muren weer enigszins bij elkaar passen.

Slaapkamer lichtblauwe muur
Slaapkamer lichtblauwe muur

De slaapkamer heeft matte, lichtblauwe muren met een tintje grijs erin. Het geel van de hal komt weer weer terug in de lamp. Dat noemen we nog eens slim combineren.

Keuken tegeltjes print
Muur met zwartwitte print
Behang met zwart-witte print

Prints op de muren

Zowel in de keuken als in de studeerkamer gaan de eigenaren helemaal los met prints op de muren. De tegeltjes boven het aanrecht hebben een Mediterraans printje; in de studeerkamer is gekozen voor behang met een zwart-witte print. Best een heftige keuze, maar het werkt, omdat er niet teveel andere kleuren worden gebruikt die kunnen clashen.

Gele buitenmuur

In zo’n huis met kleuren en prints op de muren kan de buitenruimte natuurlijk niet achterblijven! De buitenmuur is dan ook geverfd in zonnig mosterdgeel, en dat combineert weer leuk met de vrolijke kussentjes.

Meer kleur en prints op de muren:

Bron: Fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit Zweedse appartement heeft de coolste kleuren en prints op de muren
Sluiten