Inspiratieboost: prints in de eetkamer voor een speelse look

Inspiratieboost: prints in de eetkamer voor een speelse look

Wil je de eetkamer een nieuwe, speelse look geven? Prints zijn the way to go! Met een mooi behangetje, tafeldecoratie of een mooi vloerkleed zorg je voor een compleet andere look. Wij geven je inspiratie.

Ben jij een beetje een uitbundig type? Combineer dan verschillende prints met elkaar! Wij laten je zien hoe.

Polyvore

Servies

Servies is een eenvoudige manier om meer variatie toe te voegen aan de eetkamer. Voor een speels effect houd je het niet bij één print, maar mix je juist verschillende dessins door elkaar. Als je kiest voor één of maximaal twee kleuren, behoud je toch een mooi geheel. Je favoriete servies kun je overigens ook buiten de eettafel gebruiken als decoratie. Wil je daar meer over weten? Kijk dan even hier voor inspiratie!

Shoptip: Een van mijn persoonlijke favorieten zijn de kommetjes van Tokyo Design Studio.

Royal Roulotte

Tafelkleed

Ook een tafelkleed met print kan veel sfeer brengen in de eetkamer. Het is de basis van je gedekte tafel dus zorg er wel voor dat deze goed matcht met je serviesgoed. Zwart-wit prints zijn altijd goed te combineren.

Ga je liever voor een rustige look? Dan is een linnen variant echt iets voor jou.

Behang

Met behang kun je echt een statement maken. Trek het behang door in de gehele ruimte of ga juist voor één muur of een enkele baan. Tja, het vergt wat lef – maar dan heb je ook wat. En het hoeft natuurlijk niet zo’n heftige opdruk te zijn zoals het bloemenbehang hierboven. Een subtiele grafische print oogt al een stuk rustiger, maar geeft toch een speels effect.

Nieuwsgierig naar de rest van dit bloemige interieur? Check hier de binnenkijker.

Another Ballroom

Vloerkleed

Een vloerkleed onder de eettafel? Ja hoor! Het brengt niet alleen sfeer, maar zorgt er ook voor dat het zitgedeelte echt een hoekje wordt en een aparte functie krijgt. Handig wanneer je een grote open ruimte wil stylen.

Meer prints

Met deze klassiekers ga je nooit de mist in: