Te gek: Primark Home krijgt vrolijke Jungle Book-inspired woonitems

Look for the bare necessities, the simple bare necessities… zomaar één van de nummers die uren in je hoofd kan blijven zitten. Ja, Jungle Book mag zeker een van onze favoriete Disneyfilms genoemd worden. Het feit dat er nu een Primark Home collectie van Jungle Book uitgebracht is, maakt ons dan ook zo blij als een kind in een jungle. Of zoiets.

The bare necessities of life will come to you met deze té leuke Jungle Book collectie. Je kon deze Primark Home collectie al een tijdje in het buitenland kopen, maar onlangs postte ook Primark Nederland een foto van de collectie. Hoog tijd om naar de dichtsbijzijnde Primark winkel te rennen dus.

We kunnen niet wachten totdat we deze items in ons winkelmandje kunnen leggen. Tot die tijd hebben we in elk geval nog even de tijd om de foto’s te bekijken en te beslissen welke items we precies willen kopen. Of allemaal, uiteraard.

De nieuwe Primark Home x Jungle Book collectie

Ook zo benieuwd naar de eerste beelden van de collectie?

Primark x Disney

Dit is niet de eerste keer dat Primark en Disney de handen ineen slaan om een collectie op de markt te brengen. Vorig jaar verkocht de budgetwinkel bijvoorbeeld Mickey Mouse kerstballen, waar een heuse run op kwam.

Meer Disney?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te gek: Primark Home krijgt vrolijke Jungle Book-inspired woonitems
Sluiten