Exotische vibes in een prachtig strandhuis in Australië

Het koude weer in Nederland zat? Sit back en droom even heerlijk weg bij dit prachtige strandhuis in Sydney, Australië. Het heeft een zomerse, exotische sfeer met veel natuurlijke materialen.

Nog een leuke bijkomstigheid: het huis staat vol met tropische planten! Scroll snel verder en laat je inspireren.

De woonkamer heeft de sfeer van een lounge. Met de lange lage hoekbank vol kussens wordt een relaxte sfeer gecreëerd. De woonkamer loopt via een grote opening in de muur over in de overdekte tuin die helemaal vol met tropische planten staat.

Natuurlijke materialen staan absoluut centraal in dit strandhuis in Australië. Door het gebruik van hout, beton, rotan, veel planten en roestkleuren heeft het huis een aards kleurenpalet.

Wil je bij jou thuis ook graag spelen met aardse tinten? Goed idee! Aardetinten zorgen namelijk voor een warme look in je interieur. Bekijk deze Inspiratieboost voor meer voorbeelden van de mooiste woonkamers met aardse kleuren.

Waar je op de benedenverdieping veel warme kleuren tegenkomt, vind je op de bovenverdieping een koeler kleurenpalet. Er is vooral veel wit en lichtgrijs gebruikt in combinatie met donkere elementen zoals de vloer. Dit zorgt voor een sterk contrast.

Wauw, deze tuin mag met recht een urban jungle genoemd worden. Bij Roomed zijn we gek op tropische planten! Het liefst in combinatie met een opvallende roze muur of andere roze elementen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk dan even hier.

contemporaryhotels.com.au

Reageer op artikel:
Exotische vibes in een prachtig strandhuis in Australië
Sluiten