Prachtig townhouse in New York met bakstenen muren

Park Slope wordt vaak Stroller Town genoemd. Veel ‘echte’ New Yorkers verhuizen naar dit deel van Brooklyn wanneer ze toe zijn aan iets meer rust en een huis met tuin en een aparte slaapkamer voor de baby. Dit fantastische townhouse staat in deze heerlijke wijk en het is dan ook een echt familiehuis. Maar, wel met de allure zoals we van New Yorkse huizen gewend zijn: bakstenen muren, een stijlvol interieur en een fijne keuken.

Wij zijn gek op zulke herenhuizen! Jij ook? Bekijk dan ook eens dit jaren ’40 townhouse in Manhattan of dit lichte huis met grote raampartijen in Brooklyn.

Het huis is compleet gerenoveerd, maar de originele bakstenen muur is behouden. De muur is wit geschilderd, maar niet helemaal dekkend. Hierdoor worden de verschillende dieptes in de bakstenen extra geaccentueerd en krijgt het geheel een authentieke look.

Van deze knusse zithoek maakten wij een handige shop the look! Bekijk ‘m hier, zodat je met de juiste meubels en accessoires ook zo’n heerlijke woonkamer kan maken!

Achter de woonkamer is de eethoek die – geheel on-Amerikaans – gewoon aan de woonkamer grenst. In Nederland zie je dat wel vaak, maar in de VS houden ze vooral van de aparte eetkamer. Omdat de woonkamer, eethoek en keuken in een rechte lijn achter elkaar gesitueerd zijn, is de hele ruimte lekker licht.

De fijne bakstenen muur loopt helemaal door in de gehele ruimte. Om wat extra opbergruimte in de keuken te creëren zijn er donkere inbouwkasten gemaakt, met ruimte voor een kleine home office.

Wat een prachtige vloer! Door de donkere kasten, het hoogglans witte werkblad en de chromen apparatuur krijgt de keuken een fijne, luxe uitstraling.

In de kinderkamer staat een stoere ijzeren kast en stapelbed. Ben jij voor de kinderkamer ook op zoek naar een stapelbed of hoogslaper? Check dan even dit artikel met de acht leukste varianten. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de rest van de inrichting? Wij geven je zes tips voor de gedeelde slaapkamer.

Net als in de keuken hebben de tegels van de badkamers ook een bijzonder patroon. In de badkamer van de masterbedroom heeft het bad een prominente plek gekregen. Ben je net als wij helemaal verliefd geworden op dit prachtige townhouse? Het huis is hier te boeken als vakantieverblijf!

www.onefinestay.com

Reageer op artikel:
Prachtig townhouse in New York met bakstenen muren
Sluiten