Prachtig rustiek vakantiehuisje aan zee in New York

Dit schattige huisje is dan wel niet zo groot, maar het is een oase van rust en heeft toch alles wat je nodig hebt. Hoewel het door de natuurlijke omgeving lijkt alsof het houten onderkomen in de middle of nowhere staat, is niets minder waar. Het staat namelijk aan zee, op Fire Island in New York. Niet zo gek dat de eigenaars dit de perfecte plek vonden om zich even terug te trekken uit de drukte van de stad!

Het huisje komt uit 1945 en wordt nu gebruikt als ‘weekendhuis’ door twee drukke stadsbewoners. Het eiland is helemaal auto-vrij, waardoor deze houten droomplek alleen bereikbaar is per boot en via een lange houten loopbrug. De buitenkant alleen al is prachtig, en ook op de inrichting zijn we een tikkeltje jaloers. Kijk maar even mee..

Het vakantiehuisje is minimalistisch ingericht, waarbij vooral wit en bruintinten zijn gebruikt. Doordat de basis open en licht is gehouden, ontstaat er een fijne open sfeer waardoor de kleine ruimte niet benauwd aanvoelt. Woon je zelf ook in een kleine ruimte? Zo laat je jouw kleine huisje groter lijken.

Wauw, deze mini-keuken is ondanks de beperkte ruimte écht jaloersmakend! Om de ruimte open te houden, zijn er planken opgehangen in plaats van kastjes. En hoe gaaf: het keukentje heeft zelfs een aanrecht van marmer en een SMEG-koelkast. Ook hier zien we veel hout en een aantal gouden elementen. Aangezien je via de keuken binnenkomt, hangt de kapstok hier ook. Dat hebben de bewoners stijlvol opgelost door naast kleding ook keuken essentials op te hangen.

>> 6x moderne keukens waar we iets van kunnen leren

Via een simpele trap tussen de keuken en de woonkamer in kom je bij de slaapkamer. De slaapkamer is gesitueerd op een vide en heeft een puntdak, waardoor de bruikbare ruimte minimaal is. Ondanks dat het kamertje heel klein is, voelt het door de basic witte inrichting niet benauwd. Heb jij ook een schuin plafond? Zo overwin je alle struggles.

De eigenaren leven veel buiten en daarom wordt het terras goed gebruikt. Uiteraard heeft deze fijne retreat ook het toppunt van luxe: naast een badkamer binnen ook een heerlijke buitendouche.

www.remodelista.com

Reageer op artikel:
Prachtig rustiek vakantiehuisje aan zee in New York
Sluiten