Prachtig huis in de bergen met white-washed hout en keukenblad van marmer

We kunnen ons heel goed voorstellen dat de eigenaren van dit dreamy huis in de bergen hier maar al te graag wonen. De woning staat aan de voet van een berg in Canada en wordt omringd door bomen. Dat alleen al zorgt natuurlijk voor een heerlijke sfeer, maar het rustieke interieur versterkt dat nog eens. De woning is vrij basic ingericht en voelt warm aan door fijn materiaalgebruik als white-washed hout. En wat ook wel even noemenswaardig is: het keukenblad is gemaakt van ruim 800 kilo marmer!

Het oude huis is gerenoveerd door architectenbureau Scott and Scott. Zij voegden de elementen toe die het huis een rustieke uitstraling geven. Kijk maar even mee..

Bij het re-design wilden de architecten het interieur meer connectie geven met de omliggende natuur. Dat deden ze door veel natuurlijke elementen toe te voegen. Wat ons betreft heeft dat heel goed uitgepakt! Naast de originele houten balken op het plafond, zijn er ook oppervlakken van multiplex toegevoegd. Bijvoorbeeld een inbouwkast die tegelijkertijd een soort room divider tussen de keuken en woonkamer is. Wil je ook elementen van multiplex in huis? In dit artikel geven we je zes toffe ideeën.

Beneden ligt een prachtige, strakke betonvloer, die de ruimte een clean look geeft en die perfect past bij de witte muren en het white-washed hout. Om het gevoel van de open ruimte te versterken, ontwierpen de architecten een open trap van staal en hout.

De keuken heeft eigenlijk meerdere elementen die de show stelen, zoals het bizar dikke marmeren keukenblad met wasbak. Maar ook de open planken met een prachtige collectie aardewerk. Door deze planken oogt de keuken trouwens ook een stuk groter. Zoek je een vervanger voor een dicht keukenkastje? In dit artikel vind je zes alternatieven.

www.scottandscott.ca

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Prachtig huis in de bergen met white-washed hout en keukenblad van marmer
Sluiten