Prachtig eclectisch interieur met jaloersmakende styling (en tips!)

Een eclectisch interieur samenstellen kan knap lastig zijn, maar wanneer het goed is uitgevoerd zal het interieur je nooit meer vervelen! Dit prachtige huis in L.A. is ingericht door interiordesigner Amber Lewis en een heel goed voorbeeld van een perfect uitgevoerd eclectisch interieur met een witte basis.

Bekijk snel de prachtige foto’s en alsof dat nog niet genoeg is.. geven we je ook tips hoe je zelf zo’n interieur kunt samenstellen.

Bijzondere vondsten
Bezoek eens een rommelmarkt of tweedehands winkel en ga daar op zoek naar unieke items. Houd onze weekendtips goed in de gaten, want elke week zoeken wij de leukste markten uit! Heb je wat mooie objecten met karakter gevonden? Geef ze een prominente plek in het interieur op de koffietafel of op een mooi dienblad.

In de mix!
De eerste stap naar een mooi eclectisch interieur is het combineren van verschillende materialen, stoffen en patronen. Zoals leer met bont of grof geweven stoffen met velours.

De grote glazen deuren leiden naar de tuin en geven ook vanaf de bank een prachtig uitzicht over de bomen en planten. In dit artikel zetten wij de mooiste huizen met glazen deuren op een rijtje.

Meer kleur door planten en bloemen
Op de lage kasten staan de mooiste boeken en prenten tentoongesteld. En ook hierbij geldt: mix verschillende stijlen van vormgeving en kleuren met elkaar, dit geeft je huis iets spannends! Maak het af met een mooie plant of cactus and you’re good to go.

Wit is en blijft een goede basis voor een eclectisch interieur!

Heb je de smaak te pakken, maar vind je het toch nog erg wit? Bovenstaande eclectische loft staat toevallig ook in L.A. en de bewoners pakten het weer heel anders aan. Bekijk hier het artikel!

amberinteriordesign.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Prachtig eclectisch interieur met jaloersmakende styling (en tips!)
Sluiten